Friday, July 09, 2010

Vive l'Arrogance

Min blog har især fokus på personlig udvikling - og redskaber/artikler relateret til personlig udvikling/coaching - i dagens leder - i Nordjyske Stiftstidende - er emnet "boldspillere vs. HOLD-spillere" bragt på bane i en glimrende relation til de politiske afsløringer i Frankrig:

Egoist-generationernes opførsel bliver stadig tydeligere i sport og politik ...
Sammenligningen er måske mere søgt end udsigt - men alligevel: Hvis det franske fodboldlandshold og (dele af) den franske regering har noget til fælles, må det være magtens arrogance. En arrogance, der måske - blandt meget andet - udspringer af mig-generationens stærkt udtalte selvforståelse og derfor har universelle udløbere. Vive la France er blevet udskiftet med Vive l'Arrogance ...

Et vanæret fransk landshold måtte forlade verdensmesterskaberne i fodbold i Sydafrika efter en opførsel, der var Egoisternes Vagtparade værdig. Der var sikkert mange årsager til holdets totale deroute, men adskillige analytikere hæftede sig ved, at en stor del af spillerne nok er glimrende boldspillere, men elendige holdspillere, fordi deres eget ego mere end noget andet er deres virkelige mål.


Læs resten af lederen "Vive l'Arrogance" på Nordjyske.dk

No comments: