Sunday, July 18, 2010

Mr. Titanium - ukendt dansk mangemillionær med 700 millioner på bankbogen

Ægteparret Poul-Jørn og Hanne Lindberg er bagmændene bag en af de største revolutioner i brillebranchen. Hidtil har de undgået offentlighedens søgelys, men nu står de frem i Berlingske Business og fortæller, hvordan Mr. Titanium forvandlede briller til millionforretning.

Langt ude i en mørk skov i Ebeltoft, sidder et ældre ægtepar. Ikke et helt almindeligt ægtepar, men et ægtepar, som har gjort eventyr til virkelighed. De løste udfordringen, som mange drømmer om; at finde et produkt og gøre det til en succes. For ægteparret var løsningen enestående brillestel af titanium – et brillestel som revolutionerede brillebranchen. Som belønning kan familien Lindberg i dag kalde sig en af Danmarks rigeste familier med en formue ifølge Berlingske Nyhedsmagasin på hele 700 millioner kroner.

Aldrig tidligere har ægteparret afsløret hemmeligheden om, hvordan en tilfældig avisannonce skulle vise sig at være starten på deres vej til Lindberg Optik i Århus og millionerne. Men Berlingske Business har opsøgt ægteparret Poul-Jørn og Hanne Lindberg, som for første gang fortæller, hvordan de med vedholdenhed, fokus på kvalitet og en portion held fandt vejen til millionerne.

Læs hele artiklen om Poul-Jørn og Hanne Lindberg på Business.dk

No comments: