Wednesday, July 14, 2010

Fra butiksdød til butiksglød i Frederikshavn


Frederikshavns kommende handelschef, Dan Kobberup, har begået et indlæg på Kanalfrederikshavn der starter således: Jeg har netop set slideshowet med tomme lokaler i Frederikshavns midtby og sender derfor denne opfordring til lokalbefolkningen. FREDERIK vil ikke deltage i debatten om, hvem der sidder med sorteper, men blot deltage aktivt og konstruktivt, så udviklingen vendes fra butiksdød til butiksglød.


Jeg begynder 1. august som handelschef for FREDERIK, og jeg vil naturligvis gøre alt for at vende denne stemning og omtale af vores flotte midtby. Den globale krise har sat sine spor over hele verden, desværre også her i min fødeby Frederikshavn.

Glem ikke de positive historier og arrangementer, som Open By Night 2010, hvor flere af FREDERIKs medlemmer meddelte, at de havde haft den bedste omsætning i butikkens historie, samt Tordenskioldsdagene og Dana Cup med mere, hvor mange lokale ildsjæle bruger masser af tid på at involvere sig og deltage aktivt... Læs hele indlægget fra butiksdød til butiksglød på Kanalfrederikshavn.dk

Indlægget relatere til indlægget Frederikshavn vil bare ikke lave penge

Lasse Burholt: Facebook > Twitter > Amino iværksætterportal

No comments: