Friday, November 24, 2006

Anders Bech-Jessen du keder os

DR tromler netværksbranchen

Gennem flere måneder har DR TV - Danmarks nationale tv institution - haft fokus på helsekost branchen, blot med det fortegn, at de i særlig høj grad har fokuseret på selskabet Herbalife.

Under normale omstændigheder er det jo altid spændende at følge mediernes ofte helt forkerte vinkler på vores branche, men DR TV tager nu førstepladsen, da de gennem måneder har brugt energi på Herbalife og deres slankeprodukter.

Udsendelsesrækken er efterhånden en farce - og danske seere gider simpelthen ikke følge den længere. Tv værten og journalisten, Anders Bech-Jessen bliver anstrengt at kigge på - når han gang på gang bare vil have ret i hans forsøg på at tromle de gæster ned han har i studiet. Derfor har kanalen nu også valgt at rette deres journalistiske skyts i andre retninger.

Kontant har tidligere sat spot på, hvordan Filter Queens støvsugere sælges. Med smarte konkurrencer lokkede firmaet folk til at åbne gadedøren for sine sælgere. Og når sælgerne først var indenfor, pressede de folk til at købe dyre støvsugere.

Nu har Kontants skjulte kamera fulgt en handel, og gået salgsmetoderne efter i sømmene.

Bondefangeri

Direktør i Forbrugerstyrelsen Louise Holck mener, at Filter Queens metoder tangere bondefangeri, og at salgsaftaler er ugyldige.

- Filter Queen kommer hjem til forbrugerne og sælger støvsugeren, og det må man ikke, med mindre forbrugeren helt eksplicit har bedt om det. Reglerne siger, at man ikke som erhvervsdrivende må komme hjem og banke på døren og sælge, det er regler, som beskytter forbrugerne mod det, man på godt dansk kalder bondefangeri, siger Louise Holck.

Ugyldige salgsaftaler

FilterQueen har ellers i årevis forsøgt, at omgå reglerne vha. et spørgeskema, som angiveligt giver dem lov til et salgsbesøg, men den går altså ikke ifølge Forbrugerstyrelsen.

- De afgørelser, vi har truffet omkring Filter Queen, slår fast, at når en aftale er pakket ind på den måde, så har forbrugeren ikke utvetydigt bedt sælgeren om at komme hjem, og på det grundlag er aftalen simpelthen ugyldig, siger Louise Holck.

Ifølge myndighederne har Filter Queens kunder altså gode muligheder for at få deres penge tilbage.

Mere om Anders Bech-Jessen på Amino.dk
Den omvendte klapjagt - på TV journalisterne


Lasse Burholt 24.11.06

Monday, May 15, 2006

Bygger om!

Hvis du hyppigt frekventere min blog - og ikke fatter en meter af den manglende opdatering (...og info om den fortsatte Mingler-farce) så er forklaringen enkel:

Vi bygger om - hele førstesalen og vores entré er renoveret og "omforandret" - bl.a. giver førstesalen nu plads til mit nye kontor; de sidste ting skal lige på plads - sidder i skrivende stund og venter på elektrikeren.

Ganske kort kan jeg oplyse, at jeg ikke har skænket Mingler en tanke - men har så sandelig da tænkt mig at følge op på sagen a.s.a.p! - Det har en vis underholdningsværdi ;-)

Keep coming back for updates!


Lasse Burholt

Sunday, April 09, 2006

Forretningsidé: Spam gaver...

Man skal se meget før øjnene falder ud... via Trendwatching og Springwise følger jeg med i hvilke trends der gør sig gældende online som offline... men, en shop der handler med "spam merchandise" - DEN har har jeg alligevel ikke set før!

Tjek omkring Spamgift.com - masser af skægge påfund og spam merchandise kategorier: Adult, kids, office, kitchen, caps & sports...

Tuesday, April 04, 2006

Nokias Blackberry-killer forsinket

Nokias Blackberry-killer forsinket

Nokias Blackberry-kopi lader vente på sig. Lanceringen af E-serien, som den er blevet døbt, er udskudt til april måned. Nokia fortæller, at der skal testes mere på telefonerne.

Nokias Blackberry-killer bliver forsinket. Nokia havde planlagt, at E-serien, som Blackberry-kopierne er døbt, skulle ligge klar på hylderne allerede i slutningen af marts.

Læs hele nyheden om Nokias E-serie

Monday, April 03, 2006

Børn og mobiltelefoner

I Lørdags var jeg omkring en buddy til en kop kaffe; han og konen passede en anden kammerats datter på 9 år.

Katrine, som hun hedder, sad med en Nokia 6230i (magen til min) - og var lynhurtig "på tasterne" - og spurgte om jeg vidste at man faktisk kan overføre musik via INFRARØD...

"Det ved jeg - men bruger det ikke!" svarede jeg hende.

Madonna ligger som MP3 fil på min telefon - så den kunne vi lige overføre - og Katrine vidste lynhurtigt hvilken menu osv. der skulle tages i brug.

Netop her er jeg lige dele imponeret og opstemt: Synes det er cool når børnene har tjek på teknikken. Og er nok så tilpas ung til at forstå deres enorme behov/fascination for en mobil i den alder. Jeg havde jo også min første Commodore 64 som 11-12 årig - ligesom jeg senere i livet var blandt de absolut første overhovedet til at tage SMS til mig (derfor er jeg pr. definition sms freak på 10. år velsagtens!)

Men... min begejstring var knap så stor i Børnehaven her til morgen:
Her rendte et "damp barn" (sådan opførte han sig, han er ikke damp) rundt med en af de DYRE mobiler - og tog billeder af alt hvad han kom i nærheden af...

Knægten er 6 år...

Se, interessant er det jo - men må i kraft af min post som Bestyrelsesformand i Børnehaven bringe emnet op på næste møde med forslag om at forbyde mobiler i Børnehaven af den simple grund, at børnehave-børn ikke har fornemmelsen af hvad der er rigtigt eller forkert når vi taler ETIK.

Kan snildt forestille mig, at både Jacob Bandit og Søren Spætte synes det kunne være skægt at tage billeder af OG filme tissekoner på toilettet (eftersom toiletbesøg i den alder ikke foregår bag luk og lås).

Det er jo Unisex toiletter

SMS er det århundredes absolut mest geniale opfindelse - og nu da mobil/sms/mms er parret sammen med kamera i høj megapixel kvalitet (og ovenikøbet ok videofunktion) så er det jo som blød smør i hænderne på os gadget-nerds.

Jeg bruger jo flittigt både kamera og videokamera i mobilen - og det vil/OG GØR børnene også...

Følg eventuelt en debat over emnet på Mingler.dk

Debatten er også rejst på Amino.dk

Læs også "SMS styrker unges venskaber"

Lasse Burholt

Saturday, April 01, 2006

Vanviddets onde cirkel

I bloggen linkede jeg for nogle uger siden til den morsomme tegnefilm om beboerne i Allopath - en film der sætter spørgsmålstegn ved brugen af medicin (eller rettere: vanviddet i brug af medicin).

Her finder du det oprindelig indlæg:
http://lasseburholt.blogspot.com/2006/03/ridiculousness-of-treating-diseases.html

Samtidig bragte jeg linket i et indlæg under titlen "Medicin: Vanviddets onde cirkel" i en debat på Mingler.dk (som i anden forbindelse gav mig Mingler-karantæne) - en debat som har udviklet sig ganske heftigt ;-)

Lasse Burholt

Friday, March 31, 2006

The Secret Revealed!


Her får du en feeeed trailer; teaser; reklamespot for "The Secret"
Se den her - The Secret

Og hvad har The Secret at gøre med: Bob Doyle, Bob Proctor, Hale Dwoskin, Jack Canfield, James Ray, Joe Vitale, John Assaraf, John Demartini og Mike Dooley?

Find out: The Secret Movie

Det er den flotteste, mest imponerende teaser for et website jeg længe har set - hvis ikke den fedeste til dato!

The Secret is released to the world! This ground-breaking feature length movie presentation reveals The Great Secret of the universe. It has been passed throughout the ages, travelling through centuries... to reach you.

This is The Secret to everything - the secret to unlimited joy, health, money, relationships, love, youth: everything you have ever wanted.

In this astonishing program are ALL the resources you will ever need to understand and live The Secret. For the first time in history, the world's leading scientists, authors, and philosophers will reveal The Secret that utterly transformed the lives of every person who ever knew it... Plato, Newton, Carnegie, Beethoven, Shakespeare, Einstein.

Now YOU will know The Secret. And it could change your life forever.


Lasse Burholt

Tuesday, March 28, 2006

Guldager: Netværkstips & arrangementer

Nyhedsbrev fra Bjørn Guldager; Netværkstips
Relateret til www.linkedin.com

Jeg sidder bogstaveligt talt i nogle få ledige timer mellem et større udbud, der ser ud til at komme hjem (så må det være et HJEMbud...) og en kort men intens konsulentopgave, der blev booket i dag og som starter i morgen tidlig – ja, ens planer kan hurtigt blive ændret. Mit billede på det er at når man nu er ”kaptajn i sit eget skib”, så er det OK at der sker hændelser, der får en til at justere lidt på kursen – man skal blot undgå hændelser der sænker skibet :o)

Derfor ingen længere snak fra min side, men jeg agter at holde kalenderen åben for et par ting, hvor det ville være dejligt at se jer:

Invitationer

Som tidligere annonceret holder vi på torsdag 30 marts en klassiker, nemlig foredrag om ”den rigtig gode netværker”, hvor jeg vil betræde talerstolen i små to timer og øse lidt ud af erfaringer med at netværke, holdninger, gyldne regler, et par eksempler og god brug af netværks-værktøjer. Det foregår hos os i Lyngby fra 1630 (dørene åbner kl. 1600, der er P-pladser nok) – ca. 1830. Det koster ikke noget :o) En del af jer har meldt jeres ankomst, men der er plads til ca. 10 flere, så send en mail til mig hvis I vil komme.

Samme dag (30 marts) kan I som nævnt sidste gang få jeres syn skannet af Elizabeth Varan fra Eyetravel. Da jeg har lånt hende et lokale til lejligheden (hun kommer helt fra Odder!), så vil hun denne dag gøre skanningen gratis. Send en mail til Elizabeth eller ring til hende hvis dette har interesse (info på www.eyetravel.dk).

Det er længe siden at vi var på besøg i det jyske, men sammen med Eastfork Object Space (EOS Trifork) så ”indtager” vi Århus torsdag 6 april 2006 ca. 1600-1900 med emnerne networking, coaching og SCRUM – og hvad dét er kan alt sammen ses på http://www.eos.dk/Nyheder/netvaerksdag/. Tilmelding dette arrangement sker til Anne Sofie Bille som også findes her på LinkedIn. Det var en ret intens oplevelse sidst (det ved de af jer, som var der), så let nu på ”æ baudierl” og så ses vi igen :o)

Vi holder ENDELIG en indflytningsreception sammen med en del af de firmaer, som vi deler adresse med i Lyngby. At finde en dato der passede alle har været cirka lige så let som at have 5 koner, 10 børn og fire fuldtidsjobs (uden at jeg i øvrigt har prøvet dette…) og så få kalenderen til at gå op. Men nu sker det fredag 21 april 2006 /1300-1700 hos os i Lyngby. Vi sørger for lidt at spise og drikke, et lille legerum til hvis man har børn med, samt en masse god stemning – og behøver jeg at nævne at man godt må netværke… Skriv allerede nu, hvis I vil komme (+hvor mange I kommer), så vi kan disponere dagen. Jeg gentager dog dette indlæg i næste opdatering, men det hjælper planlægningen, jo tidligere vi ved hvor mange som kommer…

Lidt længere ud i fremtiden, men bare så I kender datoerne, så holder vi et arrangement omkring kreativ tænkning den 25 april og omkring rigtig god coaching den 26 april, begge dage i Lyngby. Mere info følger...

MerkurNet

Så vil jeg gerne slå et slag for MerkurNet (www.merkurnet.dk) som jeg er ved at bygge op sammen med Lars Romerdahl og Søren Kristensen. Jeg forfalder nødigt til ”bullshit bingo”, så lad mig nøjes med at sige, at vores vision er, at MerkurNet bliver stedet hvor mindre og mellemstore danske virksomheder kan lære at begå sig i en globaliseret verden, hvor det bliver vigtigt at kunne være lille, men tænke som ”de store”, netværke, have adgang til inspiration, osv. MerkurNet tilbyder allerede nu arrangementer, et forum og adgang til leverandørtilbud for medlemmerne. På sigt vil vi lave en integration til Ecademy. Tag et kig på det og tilmeld jer gerne allerede nu – det er uforpligtende og gratis at være medlem frem til 1 juni 2006.

Tag fat i Lars (lr@prominds.dk) hvis I kunne tænke jer at promovere jeres tjenester, produkter og ydelser på MerkurNet og tag fat i Søren (sk@athenas.dk) hvis I skal have arrangeret foredrag (han har i dag Danmarks måske bedste foredragsbureau Athenas med over 150 af landets dygtigste og mest populære foredragsholdere – hvem ved, måske er I en af de fremtidige foredragsholdere? Og ellers gerne én af dem, der lytter nede i salen :o).

Netværkstip – når du skifter job eller dit firma skifter navn...

1-2% af jer skifter e-mail adresse hver eneste måned, f.eks. på grund af nyt job eller fordi to firmaer fusionerer. Men mange står inde på LinkedIn fortsat med den gamle mailadresse, og hvis denne ikke opdateres, så går alle henvendelser den kanal til Nirvana...

Sådan gør man: Tryk på ”Account” linket helt foroven på et LinkedIn skærmbillede, indtast muligvis dit password og tryk derefter ”Email” ovre til højre. Læg din nye mailadresse til og gør den ”primær”. Så får du henvendelserne fremover + dit LinkedIn netværk kan se din nye mailadresse. Den gamle adresse kan herefter slettes, husk dog at eventuelle indgående invitationer til at ”linke” til denne adresse så også forsvinder, så tjek om du har besvaret disse først. Og ikke mindst – husk ved jobskift at ændre på jeres profiloverskrift – den bliver nemlig stående, selv om man retter sin ”position” eller lægger en ny på – så derfor er der stadig et par af jer med f.eks. ”Mærsk Data” i profiloverskriften :o)

Fra Bjørn Guldager, Prominds

Lasse Burholt LinkedIn Profil

Google Idol


The road to fame for a would-be pop idol is no longer limited to competitive tv shows on big networks. Talent is taken online by Google Idol, which puts publicly submitted videos from Google Video in a head-to-head knockout tournament of 4 heats and 2 semi finals leading up to a grand final.

Google Idol's Australian founder came up with the idea after seeing the huge amount of attention two Dutch girls generated with their lip-synching videos on Google Video. (The website has no official connection to Google or to American Idol.)

Read the full article about Google Idol

Shoot and Share: ABN Amro Campaign


A recent marketing campaign by IceMedia Shoot & Share for ABN Amro's student banking division in The Netherlands included parking a big green couch in 20 student cities during freshman introduction week. Students' pictures were taken and posted to a "Pimp my Room" web site (the event was tied to a co-production with MTV). Now, taking photos at events and sharing them on a branded website is nothing new, but there was an extra hook: the pictures were printed as actual postcards, and students were invited to pick up their free pack of personal postcards at a local ABN Amro branch.

IceMedia Shoot & Share's other clients include Daimler Chrysler, Unilever, and the Royal Netherlands Football Association. Combining events with online and offline picture sharing is a sure way to create a highly targeted, lasting impression: a little free love can go a long way! Food for thought for postal services, marketing agencies, printing companies, the Flickrs and Kodaks of this world, as well as for aspiring IceMedia distributors/franchisees.

Link to the Shoot and Share article on Springwise.com

Lasse Burholt

Monday, March 27, 2006

Outsourching... et "buzz-word"?

Outsourching er blevet sådan et vaskeægte buzz-word - det er blevet helt naturligt at outsourche (udlicitere) alle mulige opgaver - især IT opgaver - når du (som engelsktalende) ringer til kundeservice hos "de store", det kan være HP/Compaq eller Dell, ja så er det ofte en inder der besvarer dit opkald...

I USA er det jo så udbredt, at man i flere sammenhænge joker om "indere" og deres udpræget "outsourching-industri".

Tja... man behøver nu ikke "outsourche" opgaverne helt til Indien; Vi har outsourchet gymnastik-timerne med Anne-Sofie (5 år) til svigerinden og hendes mor!

Og det fungere fortrinligt! Og de elsker det! Tredje sæson er netop afsluttet - med gymnastik opvisning i Arena Nord.

Jeg skal være den første til at indrømme, at når jeg ser de forskellige hold - af såvel meget små børn - og de lidt større - så er jeg glad for at gymnastikken er udliciteret: Min tålmodighed strækker simpelthen ikke til sang-lege og viften med gigantiske "faldskærme", som er ganske populære i de kredse.

Så udlicitering er bestemt ikke kun af det onde: Lad os endelig få mere af det - især når de der står med "kontrakten" synes det er alletiders opgave ;-)

Resten af indlægget om udliciteringen af gymnastikken

Lasse Burholt

Tuesday, March 21, 2006

Hemmelige agenter i Network Marketing

Tanker om vores industri, Network Marketing – og ”hemmelige agenter”

De fleste distributører kender ikke forskellen på et produkt og et system for distribution. Kig dig omkring – kig i dit nærmiljø: Hvem har succes med at distribuere produkter – hvem er synlige?

Svarene på disse to spørgsmål vil naturligvis variere noget, men fødevare-industrien er jo ganske synlig – på lige fod med eks. benzin selskaberne og enkelte andre typer selskaber.

Hvad gør de for at være synlige? Korrekt: De har lokaler, de har skilte - de reklamere, annoncere og markedsføre sig – hele tiden! De er konstant aktive.

Men... hvad med dig? Din Network Marketing forretning? Er du synlig – eller er du ”Hemmelig Agent” for dit selskab?

Hvad gør du m.h.t. til promotion? Skiltning? Streamers? Caps? – Har du reklame på dit hus eller din bil? (Ved naboen, at du er distributør for dit selskab?). Sender du postkort eller breve til diverse forbindelser? Taler du med alle du møder om eks. helse og økonomi (hvis du er i wellness branchen)?

Gør du ikke?! – så er spørgsmålet: Hvorfor ikke?!

Tilbage til forskellen på et produkt – og et system:

En musiker eller et band kan producere nok så glimrende musik, men betyder det et stort salg? En forfatter kan skrive en fantastisk bog – men betyder det, at det blive en best-seller? Et skib kan have et dygtigt mandskab, men betyder det at de altid har fuld last og tjener penge?

Du har en fantastisk mulighed: Mange har brug for at tjene ekstra penge – men tjener DU ekstra penge? Du har måske verdens bedste helse-produkt eller verdens bedste ”whatever” produkt – betyder det, at du distribuere masser af det?

I alle disse eksempler er produktet på plads – men det er en velbevaret hemmelighed.

Du må lære mere om business, om forretning – mere om det som skaber resultater. Og så må du tage denne viden i brug. Dernæst lærer du det fra dig – så andre kan tage det i brug og gøre nøjagtig det samme.

Videbegærlighed er et ”must”, dernæst praktisere din viden – og du vil få det, som du vil have det. Du må blive endnu dygtigere – og TRO på at du kan!

Dit selskab har måske udviklet et system for success; dit selskab har måske support websites og fantastiske back-offices, men det fungere kun, hvis du tager det i brug: Du må være på banen – ikke på tribunen. Et katastrofalt faktum: De fleste mennesker er tilskuere i deres eget liv.

Opgaven for dig er, at forstå, at du har noget publikum vil have: Du skal ikke overbevise dem om, at du har verdens bedste produkt eller verdens bedste forretningsmulighed – det er ligeså håbløst som at få en musling til at producere en perle: Ca. 10% af alle muslinger producere perler naturligt. Din opgave er at finde lige netop den ene ud af 10 – ikke overbevise de 9 andre om at DE skal gøre det.

Hvordan finder man den ene som gerne vil have det du har?!
Ved at stille spørgsmål! – hvad du spørger om, afhænger af hvem du snakker med.

Kender du nogen som ikke er tilfreds med sit job eller sin indtægt?
Kender du nogen som har brug for at tjene 5.000 ekstra om måneden?
Kender du nogen som ønsker en ny bil? Et nyt hus?
Kender du nogen som netop har fået familie-forøgelse?


Lav flere gode spørgsmål – det er din opgave – og dine ledere: Også deres opgave.

”Hvis du vil lede nogen, må du først lede dig selv. Gør du det godt, vil du snart være en god LEDER”.

Lasse Burholt, www.lasseburholt.com, Marts 2006


Artiklen finder du også i Network Marketing delen på iværksætter-debat portalen Amino samt i Network Marketing Gruppen på Mingler

Create content your readers will love

More tips on how to Create An Awesome Newsletter
shared by 2005 Darlene Arechederra of
http://www.showmomthemoney.com/stay-at-home.htm

Create Content Your Readers Will Love

Find out what your readers really, really want. Then provide it for
them. You'll know when you're getting close to your reader's heart
because she'll begin to send you her comments on your articles. She
may send in her own hints and tips. Your reader will contribute
because it's a good fit. Now you're talking *her* language!

Here's something you'll want to know, too. Make sure your heart is
in whatever content you're providing. Otherwise, you may lose
interest -- and preparing your newsletter can become drudgery.

If you find your special content is not what your audience is
looking for, you may be attracting the wrong audience. Write
specific articles and hand select a few ezines to send them to.
This is a good way to attract those who'll love what you have to
offer. A simple ad swap can find your perfect readers for you too.

You may find it works best to write most of your own articles. It
gives your reader a chance to know you and develop a relationship
with you. Others do well by providing guest articles on a regular
basis. Try it both ways if you're not sure which your readers prefer.

Note: If you struggle with writing, then
check out - http://www.easyarticlemarketing.com for ways to find topics and write simply and easily.

So, there you go. Keep the above tips in mind when you sit down to
write your next ezine. Try them, and jot down the date you make
each small change. See if you don't find your perfect reader -- and
find your subscriber list growing in the process. Don't be
surprised when you begin to receive energizing emails from your
dear readers!

What are your biggest questions about
having a successful newsletter? Please let me know.

Want to send newsletters like this?
Here's the service I use - http://moms.aweber.com

Tip til nyhedsbreve i Danmark: Benyt 1-1list.dk

Join Lasse Burholts Newsletter @ lasseburholt.com/newsletter

Monday, March 20, 2006

Et nyt borgerligt alternativ

Et nyt borgerligt alternativ
Af Dennis Nørmark, Berlingske Tidende

Et nyt borgerligt alternativ kan tilbyde alt det, de andre ikke magter. Det harvirkelige værdier. Det handler ikke om for enhver pris at stå i opposition til kulturradikale, USA,muslimer. De nye borgerligt liberale er kreative, internationale og udogmatiske. De tager moralskstilling fra sag til sag, men bygger deres moral på en tro på individet og menneskets ukrænkelighed.

Det kunne godt være Martin Ågerup, Asger Aamund eller Mikael Bonde Nielsen. Morten Hesseldahl og måske Anne Knudsen. Morten Albæk, Martin Krasnik og Kasper Støvring har også gjort det, og Klaus Rothstein har forsigtigt forsøgt det. De er alle markante borgerlige debattører, der hver på deres måde - både før og efter dannelsen af CEPOS - har været med til at tegne konturerne af et nyt borgerligt alternativ. En liberal borgerlighed uden alle de kornfede VU-drenge og skruppelløse anarkistiske fantaster. Hvad kendetegner det nye borgerlige alternativ? Nogle er radikale, nogle er konservative og nogle noget helt andet, men først og fremmest er de ansvarlige, de er moralske, de er kreative, de er åbne, de er tolerante, de er internationale, de er liberale, de er elitære, og de har fået nok. Nok af Fogh, nok af nationalkonservativ politik, nok af kinddans med Pia, nok af kontrolfiksering, ufrihed, intolerance, protestantisme og generel mangel på ambition i dansk politik. De er borgerlige, men de kan ikke identificere sig med regeringens og særligt Venstres politik. De er ikke superliberale fanatikere, skønt venstrefløjen ønsker at fremstille dem sådan. De nye borgerligt liberale er både berejste, belæste, bevidste og begavede. De er socialt ansvarlige, men mener, at folk bliver bange for deres omverden, hvis de fra starten pakkes ind i vat.

Venstrefløjen - fra Søren Søndergaard til Svend Auken - er ikke længere progressiv. Det skrev allerede Henrik Dahl, Christine Antorini m.fl. i 1999. Alligevel sidder debattører som Dahl stadig fast i den venstreorienterede fælde for - som det stod i »Borgerlige Ord Efter Revolutionen« - »vi vil så gerne være venstreorienterede«.

Det vil det nye borgerlige alternativ ikke, fordi de er mere interesserede i at skabe fremskridt, der virker, end »fremskridt«, der fremhæver deres egen moralske overlegenhed. Ulandsbistanden i venstrefløjens hænder anvendes eksempelvis til dyre løsninger, der ikke virker, men som til gengæld giver venstrefløjen mulighed for at fremvise heroisk selvopofrelse undervejs. De nye borgerligt liberale er globalt ansvarlige, men de vil i stedet anvende markedet, også selvom det betyder en mindre andel i det moralske overskud. Det bekymrer dem ikke, for de vil frem, og de mener, at vækst ét sted ikke nødvendigvis sker på bekostning af væksten et andet sted. Noget venstrefløjen endnu mangler at forstå.

Men venstrefløjen er mest for gamle statsansatte og unge narcissistiske gymnasieelever, og politisk set er den ligegyldig. Der er ingen grund til at bruge krudt på skibe, der allerede synker, så hvis der skal ske noget, må det nye borgerlige alternativ rette skytset i regeringens retning. Lige nu er problemet den såkaldte borgerlige regering, der opfører sig alt andet end borgerligt, og som har mistet kontakten med de borgerlige mennesker, som ikke er nationalkonservative småborgere.

Foghs tale om får og bukke i Berlingske Tidende var på mange måder et krystalklart eksempel på, hvor uborgerligt regeringen faktisk bærer sig ad. Kritikken af erhvervslivets top er gratis, fordi de højeste herrer i dansk erhvervsliv, de mest dristige, modige, kreative, smarte og udadvendte folk, vi har, alligevel ikke kunne drømme om at stemme Venstre, endsige følge deres politik. Erhvervslivets top har for længst indset, at der skal smidighed og globalt udsyn til. På erhvervsvirksomhedernes direktionsgange sidder de sande kosmopolitter og liberale. Venstres vælgere sidder lidt længere nede ad gangen eller et par etager under. De sidder blandt funktionærerne. De er mellemledere, sekretærer, små (bittesmå) erhvervsdrivende eller sælgere. De holder hjulene i gang, men bestemmer ikke, hvor der skal køres hen. Faktisk virker Foghs ordvalg passende. Får og bukke. Får er flokdyr, der følger hyrden, men ikke selv vælger vejen.

Foghs vælgere mener selv, de har en god hyrde i Fogh. Han har styr på tingene, taler pænt og viser vejen. Der er ingen slinger i valsen, og der er som bekendt intet at komme efter. De virkelige planer lægges på direktionsgangen, som hedder Statsministeriet. Alle følger trop. Det er man vant til hos Venstres vælgere, som er bekymrede for forandring, bange for udlændinge, nervøse ved globaliseringen og har brug for en stærk mand at tage i hånden. Venstres vælgere ligner til forveksling den type mennesker, hvis største ambitioner i livet er at øge friværdien i huset, bygge om og udvide. Ikke at der er noget galt i forbrug, overhovedet ikke, men hvis det er det højeste ambitionsniveau, så vælger man også politikere, der på kort sigt blot sikrer denne mulighed. Ikke nogen, der tager chancer, og er visionære. Det nye borgerlige alternativ hører ikke til Venstres vælgere. De vil aldrig stemme på et parti, der - vel for første gang i Danmarkshistorien - gik til valg på et løfte om ikke at forandre noget som helst.

Men hvad kan det nye borgerlige alternativ tilbyde? Svaret er: alt det de andre ikke magter.

Det nye borgerlige alternativ har virkelige værdier i værdikampen. Det definerer sig ikke negativt, som venstrefløjen og den yderste højrefløj gør det. Det handler ikke om for enhver pris at stå i opposition til kulturradikale, USA, muslimer, 68ere eller andre. De nye borgerligt liberale tager moralsk stilling fra sag til sag, men bygger deres moral og etik på en tro på menneskets ukrænkelighed og en tro på, at individet går forud for fællesskabet, men at fællesskabet er nødvendigt for individet. Det nye borgerlige alternativ gør sig i politik ingen abstrakte forestillinger om ting, der ligger uden for mennesket. Sproget, kulturen, Gud og traditionen betyder ingenting, hvis det ikke gavner individet. Metafysikken er død i det politiske rum og spiller kun en rolle i det private.

Hos det nye borgerlige alternativ føres værdikampen efter et moralsk kompas, mens værdikampen hos Venstre bliver ført med spredehagl og uden nogen form for visioner, fordi dens sigte er hævn. Hævn over 68erne og de kulturradikale. Et trodsigt og barnagtigt oprør mod fantomfjender, som de mener skyggede, så deres egen sol ikke kunne komme til at stråle i deres ungdom. Kulturkampen har udviklet sig til ensretning igennem kanon- og meningstyranni igennem koldkrigsforskning. Ligesom venstrefløjen definerer også regeringen sig selv negativt og udretter derfor intet positivt. De er styret af gammelt nag og ikke af nye ideer.

De nye borgerligt liberale er kreative og opfindsomme mennesker. Jeg tror ikke, de som børn var klassens dydsmønstre, og de ville med garanti ikke være det i den nye Bertel Haarderske skole, hvor fremtiden står på historieundervisning og salmesang. Ud med rundkredspædagogik, diskussion, meningsudveksling, højskoler, kaospiloter, friskoler, efterskoler og frie gymnasier. Hyrderne i Venstre vil have fårene til at gå i den samme retning. Ellers mister man overblikket og risikerer på længere sigt en opstand mod regeringens totale mangel på opfindsomhed og progressivitet. De nye borgerligt liberale har nydt godt af en folkeskole med plads til forskellighed. Janus Friis, der skabte milliardvirksomheden Skype, gik ud af skolen som 16-årig og fjumrede rundt i Indien bagefter. Den slags udisciplineret selvtægt duer ikke til en kontrolfikseret statsminister, der suger kraften ud af eliten ved at gøre sine egne uambitiøse vælgere til idealet.

Menneskene i det nye borgerlige alternativ er internationale. De taler flere sprog, de bor, arbejder, forsker, eller fjumrer rundt i udlandet, fordi de ellers ville komme til at kede sig. Modsat venstrefløjen frygter de ikke EU, USA og den bølge af kapital, der forbinder vores verdensdele som aldrig før. De nye borgerligt liberale rider på bølgen, på trods af risikoen for at blive slået omkuld af den. De tør leve uden sikkerhedsnet, men anerkender - for de flestes vedkommende - stadig, at et sikkerhedsnet bør eksistere. De frygter ikke, som de provinsielle vælgere i Venstre og DF, muslimer eller polsk arbejdskraft. De vil hellere vise, hvorfor demokratiske værdier er bedre end udemokratiske, og de vil hellere forsøge at løbe stærkere end IT-programmører fra Delhi end at blokere adgangen for dem. De nye borgerligt liberale standser ikke bare op før startlinien. De ønsker at forbedre sig og forsvare sig.

Det borgerlige alternativ vil naturligvis forsvare ytringsfriheden, fordi det tror på værdien af den, men det provokerer ikke unødigt sin omverden. Blot fordi man ikke fører korstog for sine ideer, kan man stadig godt mene, disse er de suverænt bedste, og at alle andre lande burde efterleve dem. Det nye borgerlige alternativ sætter hårdt mod hårdt over for formørket islam og mangel på integrationsvilje hos indvandrere. Tag ikke fejl af det.

Det nye borgerlige alternativ er ved at finde sin form og sine talsmænd. Deres bedste mulighed for politisk indflydelse er ikke igennem partiet Venstre, da Venstre ikke længere er Venstre, men helt og holdent er Anders Fogh Rasmussen. Og ham ved du, hvor du har.

Fremtidens borgerlige alternativ kunne dannes af Konservative, Radikale og den liberale halvdel af det Socialdemokrati, som jeg forudser splittes op i to partier, hvis Helle ikke bliver statsminister ved næste valg. Der er progressive kræfter i alle partier, som kan betragte virkeligheden udogmatisk, og som vil give folket lov til frit til at læse, tænke og mene, hvad de vil. De er et borgerligt liberalt alternativ til »funktionærmodellen«. Spørgsmålet er bare, hvornår de for alvor træder ind i dansk politik.

Debat på Amino relateret til denne artikel

Sometimes you´ve just gotta FIRE a customer

Jack Welch, who led GE to blazing success, had a rule: You gotta get rid of the bottom 10% of your employees every year. Controversial, but it obviously worked.

I say, the same applies to customers. The worst of them are NOT worth it. And in today's we celebrate the firing of one of MY customers. This one's a case study in "jerk factor."

This guy (we'll call him "A") registered for the $95 application fee to come to the seminar but his credit card didn't go through. Then when Jeremy contacted "A" to straighten this out, "A" started demanding to be given a whole bunch of information (almost all of which was already on the sales letter BTW!) and then he just got nasty:

"If the seminar isn't good or is just a sales pitch or is a bunch of eager yahoos all running forward to lick boots and ingratiate themselves like whining curs, frankly I'd rather sit tight where I am."

"I could deliver a two hours speech on AdWords and 25% clickthru ratios in the toughest industries out there at 5¢/click."

"Your reticence to give me the information (basic: schedule and accomodations) and eagerness to whack my card non-refundable fees has me very, very wary of your entire organisation at this point. Most of the goodwill the the Definitive Guide to Google AdWords created is down the drain."

Jeremy spent an entire week trying to be nice to this guy. Which is really incredible considering the guy apparently can't read - the application fee IS refundable, and the details are on my site. But you have to understand Jeremy, he's just about the nicest guy you can find.

If Jeremy's sister calls him up on the phone and asks him to pick up a gallon of milk on the way home, he'll say "I love you, Abbey" before he hangs up. That's how
nice Jeremy is. I'm a nice guy too but I'm not THAT nice. (Not to my sister anyway.)

Well all this was going on without my knowledge. But when I saw his email ("eager Yahoo's all running forward to lick boots...") I snapped.

I wrote him back:

"You are not invited to this seminar; all further discussion about this is terminated and also I am terminating your Renaissance Club Membership. I will not tolerate having my employees being treated the way you have been treating Jeremy, especially when you refuse to pay. I am sorry for any misunderstanding but I expect my members to use good etiquette with our staff at all times."

End of discussion. People like "A" do not belong at my seminar. They do not belong on my customer list. They do not belong on YOUR customer list. We don't need "A" to deliver a 2 hour speech on Adwords. People like "A" need to be left to rot in their pool of misery and not smear it all over us. They need to be fired. They eat up time, resources and emotional energy better devoted to customers who treat you and your employees right.

Now here's the real point: YOU have customers like this too (right?) and truth be told you can see 'em coming a mile away. The only thing that makes them happy is when they get their pound of flesh out of somebody.

I'm giving you permission to fire them. Get rid of 'em. Cancel their purchase order, give 'em their money back, send 'em packing. Then give your precious time and attention to another customer who deserves it. The one who deserves it is
almost always less demanding and doesn't have this nasty entitlement complex. And spends money with you, with less resistance.

Here's a little secret: The best-paying customers are also usually the ones that treat you with the most respect. You get the best of both worlds, or the
worst. You decide. I don't care how much you think you need the business, you don't want it from "A". Get rid of him. He's easily replaced.

Make it your Friday celebration today. Do it before noon and celebrate at lunch time!

And to all the people out their who want to build a business with positive energy and good will, I can't wait to give you a MacBook Pro at my seminar April 7-9. Today's the last day I can get my orders in to Apple and have guaranteed at-seminar delivery.

Happy Firing,
Perry Marshall


More on AdWords Seminar and success with Google AdWords

SMS styrker unges venskaber

En teenagedreng sidder alene på en bænk og kigger ned mod jorden. Hurtigt bevæger han tommelfingeren; op, ned, frem og tilbage. Han SMS'er. Men gør det ham samtidig dårlig til at kommunikere mundtligt?

Intet tyder på, at det er tilfældet, siger Ditte Laursen fra Institut for Sprog og Kommunikation på Syddansk Universitet i Odense til Politiken mandag.
Hun har netop skrevet en ph.d.-afhandling om unges kommunikations- og samværsformer. Gennem seks uger har hun fulgt seks 14-15-åriges SMS-forbrug og har herefter lavet en nøje undersøgelse, der er baseret på dette forbrug.
En af konklusionerne fra undersøgelsen er, at de unges SMS-forbrug ikke er et negativt problem. Ditte Laursen ser tværtimod SMS som et positivt supplement til den mundtlige kommunikation...

Læs mere om Ditte Laursens Ph.d. afhandling om kommunikations- og samværsformer

Min holdning og fascination af børn og mobiltelefoner kan læses her:
http://lasseburholt.blogspot.com/2006/04/brn-og-mobiltelefoner.html

Personlig gennemslagskraft i virksomheden

Personlig gennemslagskraft i virksomheden - det kan læres af heste!

Denne artikel har fokus på kommunikation mellem mennesker. Du får inspiration til at arbejde mere assertivt i arbejdet med horsemanship og kan effektivt integrere arbejdsformen til din ledelse og organisation.

Heste giver dig til forskel fra mennesker direkte og utvetydig tilbagemelding på din kommunikation.

Hvorfor heste?

”Hesten reagerer udelukkende på det du gør, og ikke det, der måske var din hensigt. Derfor får du også at vide, når du ikke er tydelig nok, uklar eller tvetydig i dit budskab” fortæller hesteterapeut Henriette Andersen, der praktiserer horsemanship. En metode, hvor hun lærer mennesker at kommunikere entydigt og assertivt med heste.

Denne form for kommunikation kan let overføres til vores daglige omgang med andre mennesker.

Erhvervspsykolog Marianne Holmboe fremhæver, at en vigtig pointe i al kommunikation er, at det ikke er intentionen, men effekten af ens budskab, der betyder noget for den videre kommunikation. Derfor bliver vores måde at kommunikere på vigtig, hvis vi gerne vil have en god personlig gennemslagskraft.

Personlig gennemslagskraft

Personlig gennemslagskraft handler ikke kun om at nå et ønsket resultat, men også om måden, hvorpå man når det. De bedste resultater opnås, når man både handler i respekt for sig selv og andre.

Det handler både om at være sig bevidst om, hvad man gerne vil og at handle ud fra det uden at tromle andre ned på vejen. Det handler kort sagt om at være assertiv i stedet for enten aggressiv eller submissiv.

Det gør horsemanship til en god metode. ”Særlig fordi hesten hverken lyver eller viser hensyn i forhold til din måde at kommunikere på. Her får du direkte feedback på det du gør” siger Henriette Andersen.

Sagt på en anden måde. Du kan ikke ikke-kommunikere. Marianne Holmboe forklarer det således: ”Du sender hele tiden signaler, når du kommunikerer og meget lidt består af det du siger. Faktisk er kun 7 % af det den anden opfatter, når vi kommunikerer, ord. Resten er stemmeføring og kropssprog. Derfor er den bedste måde at få større gennemslagskraft på ikke at træne, hvad vi siger, men hvordan vi siger det.”

Gennem arbejde med heste og personlig feedback kan du, hurtigt opnå en styrket personlig gennemslagskraft, fordi du både træner din nonverbale kommunikation og samtidig bliver opmærksom på egne værdier.

Læs mere om Personlig Gennemslagskraft: Næste kursus, info @ Strongmind.dk

(Strongmind´s website)

The Ridiculousness of Treating Diseases with Drugs

Humorous animation that demonstrates the ridiculousness of treating diseases with drugs

Welcome to the Town of Allopath," a humorous flash animation critical of conventional medicine, was announced by Dr. Joseph Mercola this week (www.Mercola.com). Based on the health fable authored by Mike Adams (www.NewsTarget.com), the animation explores the demise of an accident-prone town that resorts to treating the symptoms of traffic accidents (skid marks) rather than their causes.

It may be viewed at:
http://www.mercola.com/townofallopath/newstarget.htm

Link til tegnefilmen om beboerne i Allopath

Heftig debat: Medicin - vanviddets onde cirkel

NetDoktor debatforum

Funktionelle madvarer og juiceprodukter (Novel Food) debat @ Amino

Friday, March 17, 2006

Ukendt dansker slår Janus Friis

Den relativt ukendte dansker Thomas Madsen-Mygdal bankede selveste den danske skaber af verdens tredjemest betydningsfulde brand, Janus "Skype" Friis. Det skete torsdag ved overrækkelsen af E-handelsprisen 2006...

Læs hele artiklen om E-handelsprisen 2006

:::: Skype me!

Thursday, March 16, 2006

Brand Autopsy



Fandt en interessant blog om branding, check John Moore's Brand Autopsy

Bloggen er relateret til indlægget, "You ARE a Marketer, Deal with it!"

Lasse Burholt

Your brain on Multitasking


If you're a programmer, you know that context-switching in a multi-threaded system isn't 100% free. There's overhead with tiny bits of time lost on each switch, as a new thread takes control. Well, it's the same way with your brain. Only a lot slower. And it doesn't look like
Brain 2.0, Now... with Multi-Processor Capability!
will be coming anytime soon.

And although there have been plenty of studies to show otherwise, the belief that multitasking will let us get more done continues. Think of how many times you've been on the phone with someone when you hear that little click-clack of their keyboard. (I hate that. I do it to other people, but I hate it when they do it to me.) And it makes me crazy when I'm trying to have a conversation with someone in the same room, while they're saying, "Uh-huh... yeah... I'm listening...sure, I can do this and talk at the same time...". You know who you are ; )

Read the rest of the article on multi-tasking

Lasse Burholt

John West Commercial: Beat up a bear

Må simpelthen dele denne video med offentligheden!

Så den første gang for et par år siden - men kunne ikke huske i hvilken sammenhæng jeg skulle finde den igen; men her er den; reklamen for "John West" hvor en lystfisker angriber en bjørn - og giver den en hel del flade - bjørnen slår til gengæld igen ;-)

Se filmen her

Hentet fra GoViral.dk websiten; Claus Moseholm fra GoViral.dk er iøvrigt med i panelet (sammen med Mikkel deMib) ifm. ehandelsprisen 2006

Gør et stop - og grin med: Se reklamefilmen for John West

Lasse Burholt

Nye væksthuse skal give bedre iværksættere



Martin Thorborg var formand for Innovationsrådets Iværksætterudvalg - og et af deres forslag til regeringen var at lave en stribe iværksætterhuse: "Det bliver nu en realitet og det er sgu dejligt at se at vores arbejde har båret frugt!" fortæller Martin Thorborg på Amino Iværksætterdebatten

Link til Martin Thorborg og Erhvervsbladets artikel

Why E-commerce needs Network Marketing

"It is not enough to wire the world if you short-circuit the soul. Technology without heart is not enough".
-- Tom Brokaw, NBC News Anchor

Let's listen in on an historical conversation between Network Marketing and the Internet -- a conversation that is destined to revolutionize the economy in the new millennium.

Network Marketing decided it was time to sit down with the young, ambitious Internet for a little heart-to-heart talk. Network Marketing liked this Kid called the Internet. The Kid kind of reminded Networking of himself when he was younger. Brash. Bold. Daring. Refusing to play by the rules -- in fact, making up the rules as he went along.

The Kid has a lot of raw talent, no doubt about that. But he's getting pretty arrogant and cocky. So it was time for a talk. Network Marketing didn't want to break the Kid's spirit -- just wanted to give him direction. With a little mentoring, this Kid could really be something.

"What was that you said earlier?" asked Network Marketing in mock seriousness. "Something about how I need you, but that you don't necessarily need me?" The old veteran Network Marketing was baiting the Internet. He knew the Kid was too full of himself to notice....

Read the complete article by Burke Hedges
Why E-commerce needs Network Marketing

Artiklen er også at finde på Amino i MLM og Network Marketing debatten

Blogs og indlæg af Lasse Burholt her

Tip omkring pressemeddelelser

Sidder du med en meddelelse som du gerne vil kaste ud til aviserne, så læs med, et par tips omkring presse-meddelelser fra Jonas @ freelancejournalisten.dk, hentet fra en debat-tråd på Amino:

Her får du lige et par tip, som du og andre forhåbentligt kan bruge

Det er enormt vigtigt, at journalisten kan få øje på et budskab, der kan ramme lige ind på lystavlen hos journalistens målgruppe og læsere. Derfor er en fornuftigt udarbejdet pressemeddelelse, der indeholder din historie altid velkommen - men den skal altså bare ramme rigtigt fra første linie.

Nogle medier trykker pressemeddelelser uden redigering - andre bruger pressemeddelelsen til inspiration, hvilket måske resulterer i kontakt til dig for at høre flere detaljer og få historien uddybet - men uanset - bør pressemeddelelser altid følges op af en telefonisk henvendelse.

Journalisterne kan simpelthen ikke nå at læse alt, hvad der havner på deres skriveborde, derfor skærper et telefonopkald ofte opmærksomheden på en god historie og give yderligere inspiration. Intuition alene er spild af tid, penge og tryksværte....

Smøg ærmerne op, brug noget knofedt og research dig frem til mellem fem og ti journalister på forskellige medier, som du kan se har beskæftiget sig med dit område, og sendt materialet direkte - og følg op efter et par dage. Brug ikke penge på de elektroniske udsendelser med spredehagl, som der findes et utal af på nettet. Det er ikke pengene værd.

Tænk eventuelt også i lokale medier. Der findes en mediemæssig fødekæde, så hvis din historie er interessant nok og blive bragt i Lemvig Ugeblad, skal den nok komme videre i fødekæden.

Og så lige en sidste ting, som jeg selvfølgelig skal sige med mit eget fodfæste i branchen. Det kan måske virke dyrt, at lade en freelancejournalist udarbejde og udsende pressemeddelelser, hvilket du sagtens kan få for et beløb mellem 3500 og 5000 kroner. Men - alle vi freelancere har et stort netværk og en mailingliste til en masse fastansatte journalistkolleger på alle mulige medier - og pressemateriale der kommer fra en freelancejournalist til en journalist på et medie, er allerede sikret validitet, som kan spare mediejournalisten for en masse arbejde. Det er derfor ikke ensbetydende med succes at bruge en freelancer - men succeskriteriet er væsentligt højere.

Knæk og bræk
Mvh Jonas
www.freelancejournalisten.dk

Direkte link til tråden

Kommentaren er i forlængelse af dette indlæg: Pressemeddelelse - vinkel?

Lasse Burholt indlæg og blogs

Wednesday, March 15, 2006

Google's $90 Million Click Fraud Lawsuit

Perry Marshall newsletter (Google and Google Adwords expert)

How big of a deal is click fraud? A lot of people
ask me about this.

Last week Google agreed to settle a class action
lawsuit for $90 million for click fraud. They're going to
give advertisers a credit for future clicks, based on
improper charges going back to 2002.

Ninety million bucks sounds like a lot of money,
but compared to well over ten billion dollars of
clicks they've sold since AdWords started, this
is spare change. It's less than 1%.

A lot of people are paranoid about click fraud.
I haven't talked about it a great deal, so let's talk
about this right now.

How are click prices determined in the first place?
By advertisers' bids. And how are bids determined?

Well obviously a lot of people determine their bid
prices by guessing a number and then bidding. But
the *right* way to determine your bids is to figure
out how much a click is worth in the first place, by
tracking conversion of sales or sales leads. Then
pay accordingly.

Are you doing that?

If you're not, you're losing WAY more money than
click fraud would ever cost you. A few months
ago I read an article in the Wall Street Journal
about click fraud. They were interviewing this guy
who sold private airplanes, and he was complaining
that he didn't know what he was getting for his
Google AdWords investment, he'd seen signs of
click fraud and his faith in the whole system was
being shaken.

It seemed pretty clear that this guy had no idea
what his cost per lead and his sales conversion
was. So he was throwing darts in a blizzard. Sort
of like a store owner who never takes inventory,
complaining about shoplifting.

Let me repeat: If you're not tracking conversion
of clicks to sales leads or sales, it's costing you
WAY more money than click fraud.

Last year I had what amounted to a click fraud
problem on one certain keyword. For about 3-4
days I had 3X the normal amount of traffic. But
you know what happened?

My Click Thru Rate went up, my ad moved from
the #3 position to the #1 position and once it was
in #1, Google started charging me less for clicks
because of the high CTR. I got 4X the traffic but
it only cost twice as much. The cost per click
went from 19 cents to 7 cents.

Again, for those few days I was spending twice
the money as before. But not 4X. Google's CTR
formula inherently gives you discounts for click
fraud. Not a total solution, but it does help.

If you've paid much attention to this you see that
Google doesn't say very much about it. Why?
Because they just can't. If they told everyone
what techniques they use to detect it, people
who do click fraud would find more ways to
get around it.

What I can tell you is that if someone clicks
on your ad twice or more in 30 days, you
only get charged one time. The most obvious
kinds of click fraud, like your competitor repeatedly
clicking on your ad, are easily detected and you
don't get charged. Furthermore, AdSense advertisers
who get caught for click fraud get clicked out.

You know what's way worse than click fraud
though?

Trashy "AdSense sites."

If you syndicate your ads on AdSense, these
sites cost you WAY more in terms of crappy,
costly traffic than click fraud ever does.

We've all seen them - sites full of junky, nonsense
text and non-content, whose only purpose is to
get people to click on AdSense ads.

You don't want your ads on those sites. Not
only do they do a disservice to Internet users
in general, they bring you only the lowest quality
visitors.

I'm not against AdSense sites - the late Ken Giddens
had hundreds of quality examples in his portfolio,
with real articles and real content. What I am
against is filling web pages with garbage that looks
like content to a search engine but not to a real
person. And there are undoubtedly dozens or maybe
hundreds of gurus teaching people how to do that.
This is worse than click fraud.

How do you protect yourself against that? You
HAVE to bid separate prices for your AdSense
traffic, and you have to track its conversion rates
separately. And you may want to deliberately
exclude certain sites from showing your ads.

THIS is the #1 biggest place where Google
advertisers lose money. They make money
on Google traffic and give it all back on AdSense.

Buyer beware!

At my Chicago seminar not only are we going to
arm you with more knowledge about this, we're going
to Give Away Apple's beautiful new MacBook Pro to
everyone who registers for my special offer. BUT -
you have to reigster by March 17, Saint Patrick's Day,
to get it.

See you in Chicago,
Perry Marshall


Get the complete "5 days to success with Google Adwords" e-course for FREE

Købmanden direkte til dig



Emnet "mobile købmand" har været vendt i den offentlige debat, især i det nordjyske. I hovedtræk omhandler det mulighederne for små by-samfund og deres evne til at overleve: Hvis en by skal bibestå uden butikker, må de handlende komme til byen... i en varevogn!

Men "mobil købmænd" behøver nu ikke kun handle om små byers (eller ældre menneskers) muligheder for at handle:

Benjys Delivered is a service that definitely delivers: it's a fast growing 'mobile pop up' business owned by Benjys, one of the biggest sandwich retailers in the UK. Fully equipped vans unfurl into actual sandwich and coffee shops, delivering sandwiches, salads, hot pies, snacks and bean-to-cup specialty coffees to hungry office workers in food and beverage challenged business parks.

Læs mere om det mobile koncept

For Entrepreneurial Minds

You may or may not be familiar with trendwatching.com's little sister, Springwise.com, but we think you're going to like her drastic make-over.

Completely dedicated to new business ideas and innovations from around the world, the site now brings you daily spottings, a weekly newsletter, and an elaborate database. All free!

Entrepreneurial minds should check out the new site straight away at
www.springwise.com

Happy spotting!

Reinier Evers
Founder


Springwise and its global network of 8,000 spotters scan the globe for smart new business ideas, delivering instant inspiration to entrepreneurial minds from San Francisco to Singapore. Time to start the Next Big Thing!

Tuesday, March 14, 2006

Undgå at blive spist



Wulff-Morgenthaler løfter sløret for hemmeligheden bag succes; det handler bl.a. om "gå-på-mod" og at man skal undgå "at blive spist" på vejen til succes.

Se hele forklaringen på succes her hvis du ikke kan læse teksten på GIF´en ovenfor ;-)

Ken Krejlgaard benytter også forklaringen i denne tråd på Amino

Monday, March 13, 2006

Minding the gap

Who's getting ahead, who's falling behind, and why?

They are questions that grip us in fits and starts. Author Douglas Coupland worried in his 1991 novel "Generation X" about "Brazilification," or the widening gulf between rich and poor and the disappearance of the middle class, but much of that anxiety faded by the late 1990s as workers benefited from a long-running expansion. Then the tech bubble burst, and by 2004 Democrat John Edwards was able to campaign for president on the argument that there are "two Americas" -- one for the ultrarich, and one for everyone else.

To what extent should we be worried about the distribution of economic gains? The Wall Street Journal Online asked economists Heather Boushey of the Center for Economic and Policy Research and Russell Roberts of George Mason University to debate to what degree inequality exists, and just how much it matters for the economy and society.

Share your thought on the Wall Street Journal discussion board

Læs resten af econoblog´en på Wall Street Journal


13.03.06 Lasse Burholt

Alt om Viral Marketing

Viral Marketing er ikke alene et "buzz-word", men såmænd et uhyre effektivt redskab hvis man - især - vil have "gratis" reklame.

Du kender helt sikkert de mange sjove film vi hele tiden får I vores inbox - fra venlige venner eller kolleger - som synes man skal grine med.

Som oftest er det jo reklamefilm for eks. Ikea, Sony, øl-brands (Budweiser etc.) - og mange andre

Du kan læse mere om Viral Marketing og en lang række eksempler på hvordan det bruges i praksis af både Ford Motor Company, kondom producenter, Burgerking, politikere etc.

Link til indlægget fra Hans Stokholm Kjer (www.kjers.com)

Lasse Burholt

Sunday, March 12, 2006

Pas på Cayenne og Touareg



Audis ny Q7 med herkuliske dimensioner og overlegen udfordrer de etablerede luksus-offroadere.

Amerikanere og europæere betragter verden på to forskellige måder.

Spørg blot George W. Bush og Jacques Chirac. Men bilkøberne i de to verdensdele er i hvert fald blevet enige om en ting: De elsker de tonstunge firehjulstrækkere, der både kan agere skovløbere og være kontinentalkrydsere.

Det er biler som BMW X5, Mercedes ML, Porsche Cayenne og VW Touareg, vi taler om.

Selv om alle nævner de stigende brændstofpriser, og nogle borgmestre rundt omkring i Europa gør, hvad de kan for at bandlyse de store biler fra bymidten, tordner de frem i antal på vejene.

Selv herhjemme har det så bilglade monarki fået en VW Touareg i stalden til Kronprinseparret og lille Prins Christian. Den er på hvide plader, mens andre, der skal betale registreringsafgift, typisk køber bilerne på gule plader.

Bilentusiasten, Kronprins Frederik, ville måske gerne haft en Audi, da han i hvert fald tidligere har kørt Allroad-modellen, men fabrikken har endnu ikke haft et tilbud til de bilister, der elsker de høje firehjulstrækkere.

Den største

Til gengæld er den nye Audi Q7 således den største blandt alle de europæiske konkurrenter - både i længde, bredde og højde...

Læs mere om Audi Q7 og testen foretaget af Christian Sacht i "Nordjyske Stiftstidende"

Besøg AudiUsa.com og se den nye Q7 - og en præsentationsvideo

IKEA billionaire drives old Volvo



Founder of the Swedish furniture and home goods company IKEA, Ingvar Kamprad is the proud owner of a 13-year-old Volvo 240 GL. Though he may own a Volvo, Kamprad still takes the bus and even uses his pensioners’ discount card, as he explained in a rare 1999 interview.

Despite being a double-digit billionaire, Kamprad also still flies economy class and avoids luxury hotels. In fact, in his self-scribed 1976 Bible, “A Furniture Dealer's Testament,” Kamprad decries that “IKEA people do not drive flashy cars or stay at luxury hotels.” Indeed, Ingvar Kamprad practices what he preaches.

Forbes article about Ingvar Kamprad
Kamprad ranks 6 on Forbes 2005 Billionaire list

The Volvo S60 seems like the right choice for Ingvar: Check out the Volvo Showroom

Billionaires in Denmark:
Maersk Mc-Kinney Møller, Jørgen Klausen (Danfoss) and Kjeld Kirk Christiansen from Lego

Saturday, March 11, 2006

Tahitian Noni Juice og konkurrenterne



Tahitian Noni Juice er faktisk markedsledende i mere end en forstand; alle nye produkter på markedet indenfor vores kategori (Healthy Beverages) bruger faktisk TNI/TNJ som målestok for hvor stort et marked vi arbejder i.

Tahitian Noni Juice var den første noni juice på verdensmarkedet – og faktisk den første af sin slags; "healthy beverage" eller helsedrik.

Siden da er mange forskellige produkter kommet på markedet – nogle meget interessante produkter – og en række uinteressante produkter – men fælles for dem alle: De har set hvor "healthy beverages"-industrien er på vej hen – og de har kigget Tahitian Noni i kortene, ganske enkelt fordi vi har været med til at skabe en hel industri; lagt det absolutte fundament for alle som følger efter. Faktisk er det interessant at skrive sig bag øret, at de "interessante konkurrenter" heller ikke ligger skjul på at de følger i vores fodspor.

Kender du de andre produkter på markedet? Lad os tage en hurtig kigger på de produkter som gør sig mest bemærket (i slipstrømmen på Tahitian Noni):

Mangosteen Juice fra selskabet Xango: Ledelsen og grundlæggerne af Xango er faktisk Kelly Olsens tidligere fortrolige ansatte (eks. Morton-brødrene) – og det ses tydeligt: Hele deres grundlag, forretningidé hviler på Tahitian Noni´s oprindelig og succesfulde koncept.

Xango var de første med Mangosten juice – og er markedsledende indenfor juice på mangosten frugten.

Himalayan Goji Juice har ikke rigtigt slået igennem i Europa – og hvor store de er – er faktisk ikke så let at "gennemskue". Men Goji er ikke en "farlig" konkurrent, snarere tværtimod. Men de findes.

Og... tre knap så kendte "juice-produkter: Limu Juice (baseret på "tang"), Fruta Vida Brazilian Rainforest og Tunguska Blast fra Sibirien. Disse tre produkter findes endnu ikke i Europa. Tunguska promoter sig med en "rigtig historie fra de varme lande" (som vi siger i Danmark, om "lidt for gode" historier) - samtidig giver de urigtige (og undlader at nævne rigtige) oplysninger om både Tahitian Noni Juice og Xango Juice i deres "Competitor comparisons"... og det er bare ikke god stil! - Amatører!

Fruta Vida kommer heller ikke til at slå igennem. Limu har forsøgt sig i Danmark, men det faldt til jorden igen.

Udover alle disse produkter findes alle mulige "kopi-produkter" i USA; kopier af noni-juice og af mangosteen-juice – samt en række kopier af Forever Livings Aloe Gel (juice).

I denne gennemgang har jeg med vilje ikke nævnt Enliven, som ganske aggressivt markedsfører sig i Skandinavien; men det skyldes at deres noni juice er et vaskeægte kopi-produkt; et produkt som Enlivens egne forhandlere heller ikke har så meget fidus til (de ved godt hvilken noni juice der er nummer 1!), istedet ligger deres vægt på ekstrakt produktet Nitro FX. Angiveligt skulle det virke 50 gange bedre end Tahitian Noni Juice på "nitric oxide" effekten... hvorvidt det er rigtigt kan jeg ikke udtale mig om eller vurdere, MEN generelt virker Nitro FX slet ikke på samme måde som Tahitian Noni Juice, idet jeg har evalueret produktet og er ekstrem bevidst om effekten af TNJ, eftersom jeg har brugt den i flere år.

Desværre tror mange fejlagtigt at Nitro FX virker 50 gange bedre end Tahitian Noni Juice – men det gør det ikke! Overhovedet ikke! - det er en misforståelse (med vilje selvfølgelig!) - en rigtig "historie fra de varme lande" ;-)

Link til Tahitian Noni Juice i Danmark

Gavekort til Jensen´s Bøfhus eller Bones



I et "studie" udi at skabe opmærksomhed omkring min danske version af Free Spirits Resources, så kører en "lille konkurrence" for at tiltrække flere medlemmer til vores gruppe, som omhandler alt indenfor motivation, coaching, e-kurser, citater og meget andet for den "frie fugl".

Læs mere om gavekortet til Bones eller Bøfhus på dette link

Du kan også blive en del af vores engelsksproget Free Spirits Network på Ryze.com - netværket tæller over 600 "frie fulge" (Marts, ´06).

Link til Free Spirits Resource Network

Badass B.S. hjalp os i nat

Badass er amerikansk for total sej, over-cool...
B.S. er B.S. Christiansen...

Okaaaay, tænker du så: Hvad hjalp han dog med i nat?!

Faktisk hjalp han heller ikke - sådan rent fysisk - og han gjorde det sådan set heller ikke rent psykisk, men vi havnede i en meget uheldig situation i nat - og 5 minutter inde i forløbet siger Mona (fruen min) og jeg faktisk i munden på hinanden:

"Det er godt vi har læst B.S´s bog!" - og så smilede vi højlydt og gik nærmest ind i et stadie af fuldstændig ro...

Læs hele historien om en traktor, en landmand, B.S. og Familien Burholt i uføre

Friday, March 10, 2006

Coaching Strategy Session: Anthony Robbins



Alletiders største kapacitet indenfor coaching og personlig udvikling er helt sikkert Anthony Robbins; fik just en email hvor han promoter muligheden for en gratis "Coaching Strategy Session" 1-1 med ham....

Utroligt interessant aspekt, læs mere om Coaching Strategy Session med Anthony Robbins her

Link til Anthony Robbins Companies officielle site

Uddrag fra mailen:
Push yourself to reach your dreams using a certified Anthony Robbins Life Coach. You'll work one-on-one with your Coach to develop a master action plan that clearly states your goals and defines the steps you need to get there. Using the strategies pioneered by Tony Robbins, you'll discover methods for overcoming obstacles. Team up with an Anthony Robbins Coach and start achieving today!

Lasse Burholt

Bricklayer retires with the Prosperity Automated System

Joe McMeekin was sick and tired of the hard daily physical work, not to mention the daily fight threw traffic back and forth threw out the city!

Without any internet skills a person like Joe can generate more money in a couple of hours a day at home than working ten hours at his small but successful masonry business.

Only forty-two years old he has figured out the secret of youth: "DON'T WORK YOURSELF INTO THE GROUND!"

It is an easy philosophy you might say, but we all have to pay the bills.

Being burnt out and tired with not enough energy left over at the end of the day to enjoy life was getting old.

Staying home and enjoying your life,being active,enjoying your friends and family with no daily stress of trying to get somewhere, or get everything done, was the way to go.

Joe energetically stated, "This turn key system will do everything for you, even if you only have half an hour a day, you can passively turn a good profit, or if you like you can generate more money buy running some of your own ads with the help of your team and the Prosperity Automated system".

"Don't take my word for it".

"Get off the fence and take the tour of the system, as many times as you like, and learn just how turn key it is".

You will see how easy it is to generate substantial income with this simple proven system", said Joe, a knew Prosperity Automated System member.

"After The prospect views the movie about the PAS system, he will register for a call back from a team leader . It's designed specifically to answer any questions no matter how simple they might be".

Joe added, "I think you will take comfort in there candor and just how down to earth they really are, you ask the questions and they give you the answers".

"The people on the phones take great pride in not pushing people".

Prosperity Automated System can be the next step towards retirement as one of the successful internet businesses of today , we advise people to take a look at it and judge the huge potential for themselves.

Live up to your expectations of what life should be,

Sincerely

Joe McMeekin

>>> Jeg fandt denne "artikel" (som jo mere antyder at være en reklame..) på online-avisen Daily India - det er lidt interessant at vide, hvordan det er lykkedes McMeekin at få den publiceret der...

Link til artiklen

Lasse Burholt - link til MLM / Network Marketing debatten på Amino

Thursday, March 09, 2006

Why Big Brands Should Spam Search Engines

Learn "Why Big Brands Should Spam Search Engines" by SEO expert, Greg Boser (related to the fact that BMW was banned by Google). Link to the article by Greg Boser: Why Big Bands Should Spam Search Engines

Find mere om Greg Boser på Mikkel deMib Svendsens SEO blog

Wednesday, March 08, 2006

B.S.Christiansen: Kommunikation



En af danmarks vel nok sejeste personligheder er B.S. Christiansen, elitesoldat, coach, forfatter, tv-personlighed (and the list goes on!) - han samarbejder bl.a. med Tour De France vinderen, Bjarne Riis, om team-udvikling af det danske Tour De France Team, "CSC".

B.S. Christiansen er forfatter til "Et liv på kanten", som uden sidestykke er en af de bedste bøger nogensinde og en best-seller af format. Læs om et enkelt, men vigtigt punkt i team-building: Kommunikation

Uddrag fra bogen, "Et liv på kanten":

"....det andet punkt i opbygningen af et godt hold er ´kommunikation´, og det handler ikke overraskende om, hvordan vi snakker sammen. Kritik og ros skal begrundes. Det har ingen værdi at sige, ´du er god´. Det er rart at høre, men det er ikke udviklende. ´Du er god, fordi...´ virker meget bedre. Det samme er naturligvis tilfældet med kritik. Begge dele bliver meget mere konstruktivt og lettere at arbejde med, hvis det bliver begrundet.

Prøv det med din ægtefælle eller kæreste. Det er rart at høre, ´jeg synes du er dejlig´, men det er endnu rarere at høre, ´jeg synes du er dejlig, fordi...´. Eller ´jeg synes du er irriterende´, i modsætning til ´jeg synes du er irriterende, fordi...´. Tingene gliver nemmere, og jeg er sikker på, at forholdet styrkes, hvergang der kommer et lille ´fordi´ ind i sætningen....."

Læs anmeldelser af bogen - og køb den idag

Lasse Burholt

Conventional Advertising vs. Network Marketing

Mere om Warren Buffet>>>

Did you know that some of the most successful Health & Wellness Products ever manufactured, were brought to the market by people just like you, who went on to earn millions and millions of dollars?

Products like Aloe Vera, Tahitian Noni, Colloidal Minerals, Grape Seed Extract, Ginseng, Coral Calcium and Blue Green Algae, at one time, were unheard of, until they were introduced to the World through Network Marketing.

Love it or hate it, Network Marketing is here to stay and is becoming a MAJOR FORCE of economic growth around the World.

- World Famous Business Tycoon Warren Buffet's largest acquisition last year was Pampered Chef, a Network Marketing Company.

- The World's 2 largest cosmetic companies, Avon and Mary Kay, are both network marketing companies:

- 1 out of every 6 people in Japan participate in Network Marketing and the number of active distributors in the US alone has doubled, just within the past 5 years!

So what does Warren Buffet know that most do not?

First of all, at $80,000 per share of stock in one of his companies, he knows that the average person just cannot afford this. However, just about anyone can afford to start their own business in Network Marketing. I mean, it's not much more than the cost of a dinner and a movie for two and a night on the town.


Perhaps this is why one of Warren Buffet's largest acquisitions of the last few years was a Billion Dollar Network Marketing Company.

Warren also knows that conventional advertising is losing its punch and amongst other things, Network Marketing is the perfect way to reach more people.

- People are inundated by over 3000 messages every single day
- Tivo and other DVR's allow consumers to eliminate commercials entirely
- People are becoming numb to the marketing of major companies and would rather deal with people they know or know of.

IN THIS NEW AGE A NEW WAY IS NEEDED TO BREAKTHROUGH ALL THE CLUTTER !!

Ask yourself, who do you trust more, your friend or a billboard?

In a recent study by Euro RSCG (one of the largest advertising agencies in the world) it was found that consumers get most of their information from:

- Word of mouth (34%)
- Web sites (20%)
- Advertising (13%)

Furthermore, look at WHAT or WHO the source was...

- Referrals by colleagues or family (40%)
- Magazines (15%)
- Print ads (4%)
- TV ads (4%)
- Billboards (1%)
- Radio (0%)

So, now you can see why financial luminaries including Warren Buffet, Robert Kiyosaki, Paul Zane Pilzer and even Richard Branson embrace network marketing.

They know where the smart money is going, and now that you know, you can position yourself to profit?

lasseburholt.com

Et Dødbringende Våben i kampen om branding

Må indrømme jeg her til morgen er lidt ekstra begejstret - ikke fuldstændig ekstatisk - men alligel en ekstra glad mand:

En af vore strategier omkring varemærke-opbygningen af vort produkt ligger i såkaldte "spokespeople" eller på godt dansk: Talspersoner; kendte personer som offentligt rekommendere vort produkt.

Hidtil har fokus lagt på idrætsudøvere; sportsfolk - men vi taler ikke om sponsorater, som kendes i andre sammenhænge, men alene det faktum, at de GERNE vil dele deres erfaringer omkring vores produkt med andre.

Selvfølgelig har det jo også en værdi for dem - helt sikkert!

Uofficielt har både action-helten Steven Stegall - og Discovery Channels "Crocodile Hunter" bekendt deres kulør omkring vort produkt, men ikke som "talspersoner".

Så jeg må simpelthen kaste meddelelsen ud i ren begejstring:

En ikke helt ukendt person har valgt at blive talsmand for TNI; måske kender du ham allerbedst som makker til Mel Gibson i Dødbringende Våben filmene - eller du har set ham i flere af hans andre film: Danny Glover - på noni superfrugt Tahitian Noni Juice ;-)

Du kan læse mere på:
www.lasseburholt.com/dannyglover.htm

Lægemiddel-selskaberne smører alle dele af kæden

Lægemiddel branchen er kendt for at være dygtige til lobby arbejde - og de er rigtig gode til at "smøre" de rigtige steder.

Læs dette indlæg om lægemiddel selskaber - og kommentarer til indlægget.

Indlægget basere sig på en artikel fra Hegnar.no

Warren Buffett & The Pampered Chef

Warren Buffett er kendt som en benhård investor - bl.a. gennem investerings-selskabet Berkshire Hataway.

Det var igennem selvsamme selskab han i 2002 skød penge i - investerede i - selskabet The Pampered Chef.

Pampered Chef er et Network Marketing eller MLM selskab

Selskabet operere på markedet for køkkenprodukter, deres mission-statement lyder sådan:

"We are committed to providing opportunities for individuals to develop their God-given talents and skills to their fullest potential for the benefit of themselves, their families, our customers and the company.
We are dedicated to enhancing the quality of family life by providing quality kitchen products, supported by service and information for our Consultants and customers."


Pampered Chef er i Canada, Tyskland, England og USA.

Doris Christopher dannede selskabet til i 1980 på den baggrund, at de køkkenprodukter hun brugte i sit professionelle arbejde som underviser indenfor køkken- og køkkenrelateret emner, ofte ikke var at finde i samme høje kvalitet i lokale butikker. Hun indså at der var et marked for køkken-redskaber af høj kvalitet - produkter der var designet efter alle kunstens regler udi anvendelighed. Samtidig ville hun kombinere produkterne med god rådgivning fra en veltrænet salgsstyrke.

Med andre ord: Pampered Chef gik på markedet efter samme mission, som langt de fleste andre netværksselskaber: Efterspurgte produkter af høj kvalitet.

Det kræver lidt detektiv-arbejde - men på den gode måde - at hitte ud af hvad alverdens investorer har fingrene i - men ganske som Branson, har Buffet set en mulighed for et afkast af hans investering.

For os - i branchen - er det da spændende når personligheder, som har skrevet sig ind i historien (på et eller andet niveau) skyder penge i den forretningsform som vi har set det langsigtet potentiale i.

Læs også om business guruen Robert Kiyosaki, "Rich Dad", du finder bl.a. uddrag fra hans seneste bog

Richard Branson, VIRGIN & Network Marketing

Du har uden tvivl hørt om selskabet "VIRGIN" og milliardæren, Richard Branson?!

Richard er en af verdens dygtigste til at bygge relationer og mærkevarer. Han har gennem mere end 30 år bygget Virgin op til at blive et af verdens mest kendte selskaber og brands i verdenen.

For et par år siden udvidede Richard Branson sit Virgin koncept med endnu et selskab: Virgin Cosmetics. Det er et Network Marketing (MLM) selskab der distribuere smykker og kosmetik.

Når en af verdens dygtigste indenfor brandbuilding våger sit brand i sammenhæng med Network Marketing - er det så ikke på tide at tage branchen seriøst? ;-)

Følg debatten over samme emne her på Amino iværksætter-debat portalen

Liste over Lasse Burholt´s blogs og indlæg

Søgemaskine-optimering


Følgende informationer omkring søgemaskine-optimering er skrevet af Martin Thorborg i dette indlæg om Google optimering på iværksætter-portalen, Amino

At optimere til søgemaskiner er rigtig, rigtig vigtigt.

I SPAMfighter får vi vel ca. 4.000 daglige besøgende alene pga. vores søgemaskineoptimering. Der er forskellige faktorer der er afgørende og den mest grundlæggende er, at din side skal være læselig for en søgemaskine. Næsten alle CMS (Content Management Systemer) sørger effektivt for at alle søgemaskiner lukkes ude, så vær meget varsom med at benytte den slags. Bruger du et forkert CMS system, svarer det til at lave en butik midt i Rold Skov og det kommer der ikke mange besøgende af.

Når du er klar med platformen, skal du til at lave indholdet. Brug noget tid på at finde ud af hvilke ord dine besøgende vil bruge for at finde din side. Bed f.eks. venner og bekendte om at søge på Google for at finde det du sælger og noter alle de ord og sætninger de bruger. De ord du finder frem til, skal du sørge for optræder rigtig mange gange på dine sider (Lad dog være med at overdrive, det kan virke som om du prøver at snyde og så bliver du smidt helt af Google.)
Nu skal du tænke over alle de muligheder der er for dine kunder at bruge dine produkter. Sælger du f.eks. cykler, kan indgangen være motion, transportmiddel, sjov, børn, sport etc. Byg så en side til hver af de indgang med fokus på de ord der er relevante der. Ideen er at hvis man søger efter en cykel til et barn, finder man den side du har lavet til det formål. Leder man efter en cykel til sport, har du en speciel side der henvender sig til det. I SPAMfighter har vi f.eks. lavet 23 næsten enslydende sider hvor vi fokuserer på spam filtrering til 23 forskellige mailservere. De peger alle sammen i sidste ende på den samme produktside, for vi har kun 1 løsning til alle 23 servere.

Når du har lavet websitet er der en række ting du skal sørge for.
Når nogen søger på ordet "bank" skal Google vælge hvem der skal øverst og det er jo ikke nemt. Er Danske Bank mere relevant end Nordea etc. Det Google kigger på er bl.a. følgende:

* Hvor mange gange optræder det ord man søger på, på siden.
Det løser du ved at bruge ordet mange gange. En sætning som: Vi sælger cykler og de er meget flotte. Skal skrives som: Vi sælger cykler og vore cykler er meget flotte. Altså bruge jeg ordet cykler 2 gange i stedet for at skrive "de".

* Hvor frisk er siden, er den opdateret ofte? Google vil langt hellere smide folk over på en side er lige er opdateret, frem for at give folk gammelt indhold.
På SPAMfighters forside lægger vi overskrifter og lidt brødtekst på til diverse nyheder om spam som vi finder. Det giver en masse daglige relevante ord og det betyder at Google føler at vi er super friske hele tiden og derfor crawler Google os hver eneste dag. Opdaterer du hver måned, kommer Google også forbi hver måned. Og det betydet også, at hvis du har en nyhed, så bliver den først søgbar efter 2-4 uger hvis ikke du opdaterer ofte.

* Hvor mange linker til dig? Google prøver at regne ud hvor populær du er og er der 1000 der linker til dig, så må du være meget populær. Det er rigtig, rigtig vigtigt at have mange links ind til sig. Og det nytter ikke noget at det er links fra sider der ikke har noget med din side at gøre. Google kan som der på den side der linker til dig, er indhold der minder om det du har. Så den med at få en masse ligegyldige til at linke til dig, virker ikke.

Jo finere site der linker til dig, des mere får du ud af det. Så et link fra Kildemoes til din cykelbutik, er meget bedre end et link fra din vens hamsterside.
Da vi byggede SPAMfighter, mailede jeg til alle der havde guider og indhold der omhandlede spam og spurgte om de gad at linke til os, det gad næsten alle heldigvis.

* Hvor mange linker du til? Google vil ikke sende folk ind i en blindgyder, derfor tæller det også hvor mange og hvem du linker til. Husk igen at det skal være relevante sider.

* Husk også at have dine metatags i orden. Hvis du ikke ved hvad det er, så spørg din tekniker. Husk igen at bruge de ord du valgte og sørg for at ALLE dine sider har forskellige tags.

Skrevet af Martin Thorborg

Flere iværksætter ressourcer på www.lasseburholt.com

Hvis Batman tog ferie, var han med i Gumball



"Gumball goes around the World in 8 Days"

Sunday 30th April - Sunday 7th May

3000 miles, 200 drivers, 100 cars, 8 days, 3 Continents, 1 Amazing Adventure! & 7 Spaces Remaining!

Following Phileas Fogg's quest to traverse the world in 80 days back in 1872, the 8th annual 'Gumball 3000' Rally today
announces its most ambitious route ever, with a 3000-mile adventure around the world, starting in London and finishing just 8 days later in Los Angeles!
'Picture Pamela Anderson navigating her way through the streets of Bangkok, with Johnny Knoxville, Bam and Tony Hawk coming up her rear in his beat up Cadillac, and Snoop Dogg in hot pursuit and you start to get the picture, Gumball 3000 is a real life wacky races!'

Setting the benchmark for all modern day explorers, the start flag will drop in Central London on Sunday 30th April, when 120 of the most amazing cars, stars and eccentrics will set off on stage one driving a 1000 mile route through Europe, crossing the capital cities of Brussels, Vienna, Budapest, and upon reaching 'war torn' Belgrade, all cars and drivers will be airlifted in Russian Antanov cargo planes and an Icelandic Air Boeing 757 to Asia for stage 2.

After landing on a tropical paradise Island off the coast of Malaysia, the route follows a 1000 mile drive through the beaches and tropical rainforests of Thailand to reach Bangkok for another huge party. The following day the grid will again be airlifted, this time to Salt Lake City, USA, for the final 1000-mile stage through the desert. After the 'Gumball All-stars' take on the Utah

Jazz basketball team for a game of one-on-one, the route will travel via the Bonneville Salt Flats to Las Vegas for a 'Gumball exclusive' performance from hip hop legend Snoop Dogg at the Hard Rock Hotel, and then onwards to cross the finish line on the famous Rodeo Drive in Beverly Hills on Sunday 7th May, ready to party the night away with Hugh Hefner and his Playmates at the famous Playboy Mansion!

The first Gumball 3000 took place in 1999, when British Gumball creator Maximillion Cooper invited 50 of his friends to take part in a 3000 mile Rally around Europe. Eight years later, Gumball has consistently hit the headlines as "Cool Britannia's" most unique addition to pop culture. Described by Vanity Fair Magazine as "the most rock 'n' roll car rally ever staged" and famed for its exploits and celebrity participation, the event attracts stars including Oscar-winning star of the Pianist and King Kong Adrien Brody, supermodels Jodie Kidd and Linda Evangelista, Kill Bills Daryl Hannah, Jackass' Johnny Knoxville, skateboard and MX legends Tony Hawk and Carey Hart, and rock stars including Pink, The Happy Mondays Bez, The Darkness, Placebo, Blink 182, Goldie, Jamiroquai and even Ms Minogue.
The entry grid is packed full of superstars and supercars from the worlds of music, film and fashion, driving everything from Ferrari Enzo's and Bugatti Veyrons to Rolls Royce Phantoms and even a humble Ice Cream van. Gumball is certain to cause a stir wherever it goes; in 2005, over 3 million people took to the streets in 13 countries to watch the Gumball drive through and TV coverage was broadcast in 180 countries. 2006 will be even bigger…!

For further information, go to www.gumball3000.com or email info@gumball3000.com. Due to an extra cargo plane we still have 7 spaces remaining so if you are up for it, get filling in the application form at the bottom of the terms and conditions off the 2006 Rally page of the site.

"If Batman took a vacation, he'd do the Gumball!"

Så er Lazers seneste blog i luften

Siden August 2005 har jeg blogget via Mingler.dk (min Mingler blog), men blev enig med mig selv (Doh!) om at køre mine blogs på Blogger.com, som jeg er ganske godt tilfreds med.

Hvorvidt den bliver engelsksproget - eller dansk - det vil vise sig!

Lasse Burholt, Marts ´06
Min billed-blog