Wednesday, March 08, 2006

Warren Buffett & The Pampered Chef

Warren Buffett er kendt som en benhård investor - bl.a. gennem investerings-selskabet Berkshire Hataway.

Det var igennem selvsamme selskab han i 2002 skød penge i - investerede i - selskabet The Pampered Chef.

Pampered Chef er et Network Marketing eller MLM selskab

Selskabet operere på markedet for køkkenprodukter, deres mission-statement lyder sådan:

"We are committed to providing opportunities for individuals to develop their God-given talents and skills to their fullest potential for the benefit of themselves, their families, our customers and the company.
We are dedicated to enhancing the quality of family life by providing quality kitchen products, supported by service and information for our Consultants and customers."


Pampered Chef er i Canada, Tyskland, England og USA.

Doris Christopher dannede selskabet til i 1980 på den baggrund, at de køkkenprodukter hun brugte i sit professionelle arbejde som underviser indenfor køkken- og køkkenrelateret emner, ofte ikke var at finde i samme høje kvalitet i lokale butikker. Hun indså at der var et marked for køkken-redskaber af høj kvalitet - produkter der var designet efter alle kunstens regler udi anvendelighed. Samtidig ville hun kombinere produkterne med god rådgivning fra en veltrænet salgsstyrke.

Med andre ord: Pampered Chef gik på markedet efter samme mission, som langt de fleste andre netværksselskaber: Efterspurgte produkter af høj kvalitet.

Det kræver lidt detektiv-arbejde - men på den gode måde - at hitte ud af hvad alverdens investorer har fingrene i - men ganske som Branson, har Buffet set en mulighed for et afkast af hans investering.

For os - i branchen - er det da spændende når personligheder, som har skrevet sig ind i historien (på et eller andet niveau) skyder penge i den forretningsform som vi har set det langsigtet potentiale i.

Læs også om business guruen Robert Kiyosaki, "Rich Dad", du finder bl.a. uddrag fra hans seneste bog

No comments: