Thursday, March 15, 2007

Ny konspirationsteori?

I bedste Mikkel deMib stil er endnu en konspirationsteori poppet op - opfundet af ham selv (tror han nok - han kan ihvertfald ikke lige komme på hvem der skulle stå bag).

Hvad handler det nu om? Fuldstændig unødvendige kliks på internettet såmænd - Mikkel mener man kan spare 257 milliarder kliks - og det er da en slat!

Nu er deMib en ekstremt vidende personlighed - hvad han ikke ved om internettet, kliks, Google og i den dur er ikke værd at vide - han er samtidig en ganske underholdende person, ikke mindst når han i meget farverige vendinger kommentere diverse indlæg på iværksætterportalen Amino.dk - for man skal lede længe efter nogen der kan udtrykke sig så negativt som han kan (og det har jeg vidst nok mere end en gang fortalt ham - på Amino).

Af samme grund kan jeg ikke helt finde ud af hvor jeg vil placere hans påstand om besparelser på kliks; hører hans udregning under den enorme viden han ligger inde med om internettet og hans erfaringer som SEO ekspert...? - eller hører det til i den morsomme del af hans repertoire?

Jo, hans teori er interessant - og lidt morsom når begreber som Co2 budget blandes ind teorien.

Læs hvordan 257 milliarder sparede kliks kan hjælpe naturen

Lasse Burholt

3 comments:

Britt said...

Hvad deMib ikke ved om internettet, er bestemt værd at vide. Fx ved deMib ikke, at det er vigtigt, at en hjemmeside validerer og kan ses med alle browsere, der understøtter de anbefalede regler. Derved bliver hjemmesiden bedre placeret i søgemaskiner, og - vigtigst - man tager hensyn til, at ikke alle mennesker er ens, men at nogen tør gå egne veje og bruge andre browsere end IE.

Lazer said...

Se... det ved jeg så ikke noget om ;-)

Det er muligt http://www.perrymarshall.com har mere tjek på det...

Britt said...

Hvis jeg husker ret, så ja. Han taler, som mange andre dygtige mennesker, om at hjemmesiderne skal validere og anbefaler, igen frit fra hukommelsen, DreamWeaver eller bedre i stedet for Frontpage. Men det er nok et halvt år siden, jeg læste hans bog, og jeg har læst mange siden, der også mener det, så jeg kunne tage fejl af ham og en anden.