Wednesday, March 28, 2007

Bling, bling og blær


Der er et hav af muligheder outthere, oceaner af muligheder for at blive sin egen herre; blive iværksætter. Endnu findes der ingen mulighed som MULIGHEDEN med Network Marketing, som en skabelon (ja, hele skabelonen!) for sit spring udi iværksætteri; ingen anden forretningsform åbner mulighed for, at man kan starte fra scratch uden investering (alt er relativt - men i forhold til konventionel forretningsform) og uden risiko!

Så er det blot et spørgsmål om, at finde det marked, de produkter som passer bedst ind i skabelonen - og som man dels finder interessante, og dels åbner op for ekspansion.

Nu hersker der ingen som helst tvivl om at den - uden diskussion - største trend er wellness, men, men... der findes også andre brancher - endda brancher der kombinere lidt fra tidens trends:

Hva´ med en omgang ren bling-bling... magnetterapi i form af heftige smykker og tingel-tangel? Så er Energetix måske værd at kigge nærmere på...

Endnu har jeg ikke kigget selskabet nærmere i kortene - men tjek omkring og gør dine egne observationer. I will be following up ;-)

Dog kan jeg bemærke, at selskabets grundlægger er den tidligere Cabouchon-dronning, Petra Döring.

Tråd om Energetix på iværksætter portalen Amino

Lasse Burholt

1 comment:

Nina said...

Hej Lasse.
Har læst lidt om Energetix på nettet og amino. Synes det er svært at gennemskue, hvad det egentlig er for et firma for der er godt nok meget bla bla tekst på deres hjemmeside. Er det et pyramidespil? Eller hvad tror du.
Vh. Nina