Thursday, March 29, 2007

Jokeren på myspace.com


Kan ikke umiddelbart forklare hvorfor myspace.com helt ubemærket er gået henover hovedet på mig - eller skal jeg formulere det således: Har hørt om MySpace masser af gange... troede faktisk det var termen for de "spaces" man har under MSN Messenger...

Men.. det er det så not - måtte jeg jo så erkende!

Nu har der været ret så meget snak om MySpace på HIT FM, så omkring stedet måtte jeg... i det hele taget evaluere jeg ganske mange af disse "udbyg-din-vennekreds"-portaler; i sidste weekend var det "Facebox" - og den evaluering gav anledning til ballade et så sært sted som min søns børnehave!

Læs min tråd om balladen med Facebox

Anyway, nu er jeg, Lazer aka. Lasse Burholt på MySpace og er i fuld gang med at udforske stedet. I den forbindelse er jeg stødt på endog rigtig, rigtig mange kendte danskere som har nogle halvfede profiler, tjek eks:

Jokeren, Ezi Cut, Kira Eggers (du kan også finde alt fra Casper Christensen og Iben Hjejle til multimilliardæren Richard Branson, diverse pornostjerner og musikere i alle kategorier).

Det fede ved MySpace er at man kan pimpe sin profil fuldstændigt - det er der mange der er rigtige gode til - og så er der nogen der overdriver det helt vildt.

En af de absolut vellykkede profiler - og som er ren guf for øjnene er den super lækre nøgenmodel, Bobbi Billard´s profil.

Et andet aspekt af at pimpe sin profil er, at man kan ligge musik ind - og dermed give profilen attitude og præg. Besøg eks. Jokeren og hør hans tracks.

Indtil videre er MySpace underholdende tidsfordriv for mig... ikke mindst er det underholdende at se hvor hårde mange er til at promote dem selv; samtidig er der massevis af lækre tøser!

Men... intet er tidsspilde; er ret sikker jeg nok skal få et udbytte af skøjte rundt på MySpace ;-)

Lasse Burholt

No comments: