Monday, May 21, 2007

Opfattelsen af Network Marketing

Hvad er din opfattelse af Network Marketing?

Kender du nogen som har ”været med” i et sådan selskab? Måske har du selv været det – eller nogle af dine venner og nære familie?

De fleste af os har det. Svært mange har den erfaring at de har tjent lidt eller ingenting. Opstarten skete på baggrund af lovord om at tjene store penge blot ved at satse (det er desværre sådan, at nogen lover alt for meget, uden særlig indsats: Du skal ”bare finde nogen” – så kommer de store penge..).

Resultatet? Lidt eller ingenting! Konklusion er derfor at Network Marketing er noget som ikke fungere. Har du hørt eller tænkt:

- ”Dem i toppen bliver rige” på andres bekostning
- Det er en pyramide – og dem der var med først tjener penge
- Det er bare dem som ikke kan andet der er med
- Det er useriøst
- Gennemsnitlig indtægt er næsten ingenting

Du kan sikkert komme i tanke om flere udsagn.

Men... er det sandt?

Det er helt rigtigt, at gennemsnitsindtægten er lav – og det er der 2 årsager til:

1. Det store flertal, som er involveret, vælger at købe kvalitetsprodukter til indkøbspris.
2. De fleste som forsøger, at opbygge en business, forstår ikke at det må behandles på samme måde som alle andre opgaver med store indtægter.

Hvad er en gennemsnitsindtægt for eks. læger eller advokater? En million kroner om året? Hvad kræves der for at opnå en sådan indtægt?

- 5-7 års uddannelse
- Investering af flere hundredetusinde kroner
- Lange arbejdsdage
- Forsagelse af familieliv og hobby

Dersom du ser på Network Marketing udfra denne vinkel, vil du se et andet billede:

1. Hvor meget ”uddannelse” tog de(m) du kender i Network Marketing?
2. Hvor meget blev investeret i at lære?
3. Hvor meget tid blev der investeret?
4. Hvor meget tid blev opslugt af TV, fodbold, golf eller hygge i stuen?

Tror du virkelig, at det eneste der skal til, er at tegne aftale med et selskab, købe lidt produkter og lidt materiale (måske tilsammen for et par tusinde) – og så... sim-sa-la-bim er du rig?

Løftet i Network Marketing er følgende:
”Dersom du ligger lige meget indsats i form af arbejde og læring, som du gør i traditionel business, vil du over tid modtage et langt større afkast af din investering”

Hvem lader du være dine rådgivere?

FAKTA:

- Flertallet bruger mennesker som aldrig er lykkedes som rådgivere når det gælder om at starte egen business
- Flertallet bruger fattige mennesker som rådgivere i økonomiske spørgsmål
- Flertallet bruger usunde personer som rådgivere i helsespørgsmål
- Flertallet stoler på ”eksperter”, som mangler væsentlige kompetencer når det gælder forebyggende tiltag (i relation til helse)

Har disse input givet anledning til et fornyet syn på hvad Network Marketing virkelig er – og kan betyde for dig – bør du ”låne dine ører” til følgende rådgivere:

1. Robert Kiyosaki – forfatter til succes-bøgerne om ”Rich Dad Poor Dad” – check www.richdad.com
2. Paul Zane Pilzer – økonom, rådgiver for flere amerikanske præsidenter og forfatter til bøgerne ”God Wanted You To Be Rich”, ”Unlimited Wealth”, ”Wellness Revolution”, The Next Millionaires”, ”The Next Trillion” og den allernyeste ”The New Wellness Revolution”. Check www.paulzanepilzer.com
3. David Bach – forfatter bag succes-bøgerne “Start Late - Finish Rich”, “Smart Women Finish Rich” “Smart Couples Finish Rich” og Automatic Millionaire”. Check www.finishrich.com
4. Professor Charles King, University of Illinois of Chicago som underviser i network marketing på universitet. Hør presentationen, som du finder på http://www.qseminars.no/promo.html

Hvis du fortsat – efter at have checket op på disse sider – er af den opfattelse at Network Marketing er useriøst og noget halvvejs ulovligt, så der meget, meget lidt jeg kan gøre for dig. Men husk så blot på, at hjernen er som en faldskærm; Den virker kun når den er åben...

Ha´ en FANTASTISK uge!

Lasse Burholt

No comments: