Tuesday, May 01, 2007

Kaffe med en kendt på McDonalds

Havde en skæg og ganske givende oplevelse i weekenden. Jeg havde af omveje landet en aftale, en sitdown med en meget kendt entertainer - nok nærmeste den kendeste af dem alle - formålet var at krydse klinger og vurdere nogle muligheder for et samarbejde.

Man har jo altid nogle forestillinger om kendte folk - og når man så sidder sammen med dem over kaffe, så er det lidt sjovt - for man ser dem jo tit i en bestemt rolle eller forbinder dem med noget specifikt, som lige skal "rystes af" i sådan en samtale.

Vi mødtes midtvejs så at sige på en McDonalds - og skægt at se alle folk omkring sig der så diskret som muligt stirre - de forsøger at lade være, men sidder bare og kigger, prikker til sidemanden - og man kan se de forsøger at lytte: For laver ham den kendte her? - hvad er det han sidder og tegner på det papir? - men vigtigst af alt: Hvem er ham den ukendte han sidder overfor?? Hvorfor sidder de HER??
Hehe! Et par skægge timer på McD - og en superhyggelig "fætter" ;-)

Sidst jeg var i dialog med en kendt, var Viggo Sommer i Skagen sidste år - sgu næsten umuligt at "se ham" som privatperson - hans sidste store rolle som nyhedsoplæser i julekalenderen står i skærende kontrast til privatpersonen Viggo - han er iøvrigt også en superhyggelig fætter - ikke at han ikke skulle være det - naturligvis!

Dette indlæg har skabt følgende dialog på Amino

Lasse Burholt

No comments: