Sunday, April 15, 2007

Danske brands som globale Network Marketing forretninger

Et tankespind omkring implementering af Network Marketing... som omdrejningsmomentet for rene danske brands som evt. kan gøre sig i udlandet (eller som redskabet for selskaber, som måske så småt, er ved tage tilløb til det globale marked).

Hvilke danske varemærker, selskaber, produkter kunne gøre sig i Network Marketing (MLM)?

Der skal ikke et øjeblik herske nogen tvivl om, at netop Network Marketing; strategien og forretningsformen, vil være ideel for flere danske produkter, som gerne vil ud i verden, men der er naturligvis også en del produkter der som sådan ikke vil få den rette gennemslagskraft.

Lad mig komme med mit bud; p.t. arbejdes der i det nordjyske med at oparbejde "Smagen af Nordjylland", hvor lokale og egnsrelateret produkter køres i position, som en del af kendskabet til Nordjylland. Der er ingen tvivl om, at netop det koncept også skal tiltrække opmærksomhed uden for de ganske grænser i forhold til turisme.

Derfor kan jeg snildt forestille mig flere produktgrupper i sådan en sammenhæng, som helt sikkert kan markedsføres i udlandet (og for den sags skyld selvfølgelig også herhjemme) i Network Marketing regi.

Eks. "Læsø Salt" der er et stærkt brand i det nordjyske - der kan snildt kobles produktudvikling på den konto - hvilket der eks. arbejdes på med Læsø Saltcare.

Man kan også tænke i alt fra honning, marmelader, hudpleje, wellness under en sådan "paraply".

Så Læsø Salt i netværksmarkedsføringssammenhæng; helt sikkert.

Det samme vil kunne gøre sig gældende for danske producerede kvalitets hudpleje- og wellness produkter generelt.

Danmark, Nordjylland, Vendsyssel er kendt i udlandet; jeg kan sagtens forestille mig en brainstorm, et spin omkring at markedsføre danske produkter med base i netværksmarkedsføring.

Lasse Burholt 15.04.07

2 comments:

kimie said...

Hej Lasse.

Jeg leder efter en seriøs dansk blog vedr. mlm og network marketing.

Kender du en eller flere?

Venlig hilsne Kimie V. Pedersen, Fredericia.

Uffe Kirkegaard said...

Hej Lasse...

Spændende tankespind, det kunne være interessant, at se det blive ført ud i livet - Se om det egentlig ville kunne gå an ;-)

@Kimie

Til dig Kimie, så har jeg selv, længe været på udkig efter sådan en blog... Det er endt med, at jeg selv har startet en op. Du kan tage et kig på min Network Marketing blog her. Hvis du har idéer eller kommentarer til den, tager jeg imod dem med glæde :-)

Mvh.
Uffe Kirkegaard

Ps. I øvrigt en rigtig fin blog du har bygget op her Lasse!