Thursday, April 05, 2007

Buddy Holly som sodavandsdiskotek?

Baby Loves Disco er en ny trend, et nyt forretningsområde som er opstået udfra helt egoistiske behov for at lave noget sjov sammen med sine børn - sådan cirka så kort kan jeg opsummere en ide der opstod i Philadelphia, USA - og nu har spredt sig til 18 andre amerikanske byer.

Konceptet er enkelt: Forældre der vil nyde et glas vin eller en drink - mens børnene danser, leger og more sig på dansegulvet - midt om dagen.

Kan du forestille dig den lokale Buddy Holly åbne dørene som sodavandsdiskotek en Lørdag eftermiddag...? Børn på dansegulvet - og mutter i baren?

Det er da ihvertfald "forhånds-kundepleje"; "Se lille Lise, nu kaster vi sodavand efter dig idag, men om 8 år, når du er fyldt 16, så er det noget helt andet vi kaster i halsen på dig!" --- lidt i samme kategori som de bankkonti bankerne giver til konfirmander... "Her får du en hund, så regner vi med du bliver hos os--- og du kan låne alle de penge det skal være.. når du bliver 16 og skal styre på Buddy... vi forstår jo dig og de unge!"

Læs mere om konceptet på Springwise.

Lasse Burholt

No comments: