Thursday, April 05, 2007

Iværksætter blog som nummer 1

Forleden kastede jeg begejstret mine fornemme placeringer på Google i min iværksætter blog (Top placeringer på Google) - nu fabrikere jeg lige et indlæg i min iværksætter blog - som et forsøg på at se om det evt. kan rykke mig op som nummer 1 på Google ved søgning på "iværksætter blog"... ;-)

Frænde sidder på placering nummer 1 - og jeg på nummer 2 - men uden at gøre mig klog på SEO teknik, har jeg en ide om at min iværksætter blog vil være i stand til at opnå placeringen som nummer 1, hvis jeg blot husker at kombinere "iværksætter" og "blog" - eller begge ord i samme sætning her i min iværksætter blog... ;-)

Nu vil den kvikke læser jo nok bemærke sig... "Jamen, det kan ham der sidder med placering som nummer 1 jo også bare gøre..."

Ja, naturligvis - men jeg aner jo ikke en disse om algoritmen eller hvad det nu lige præcis hedder i tekniske termer.... jeg bilder mig blot ind - eller skal vi sige: Min logik siger mig, at en placering som nummer 2 på søgeordet "iværksætter blog" må have noget med antallet af ordene at gøre i forhold til ham på førstepladsen ;-)

Nu giver jeg det ihvertfald lige et shot...

Lasse Burholt

1 comment:

brianbrandt said...

Hvordan er det så gået? Kan se at fraende stadig er i toppen ;-) !

mvh Brian
Iværksætterblog ;-)