Friday, February 25, 2011

Invitation til at skabe forandring


Det er Fredag den 25. Feb., lige over middag - min gode ven og samarbejdspartner, Anders synes det vil være en god idé hvis vi næste Fredag deltager i en "VIP-middag" med Dallin Larsen, grundlægger af Monavie, i Frankfurt i forbindelse med et stort event, hvor selskabets succés-produkt, energi-drikken EMV officielt lancheres i Tyskland.

Hvorfor?

Mere end noget andet tidspunkt - er det i disse tider man bør kigge efter indtægtsgivende muligheder, som enten kan supplere de indtægter man i forvejen har eller indtægter som på sigt kan erstatte den indtægtskilde man har nu.

Det kan osse handle om muligheder for at skabe en langsigtet økonomisk strategi (cashflow til investeringer) eller skabe muligheder for "købe frihed" i det man laver nu: Arbejde lidt mindre eller have mulighed for at tilbringe mere tid med børnene.... at tage på en ekstra ferie eller to....

Hvordan?

Det handler om at finde et "køretøj", som kan tage sig derhen man gerne vil - hvadenten det handler om en ekstra-indtægt, muligheder for udvikling, muligheder for at skabe nye netværk, få råd til at drømme og sætte mål eller skabe en "passiv indtægts-kilde" - det der kaldes en "Residual indtægt" - en indkomst der er tilbagevendende og som udspringer at et arbejde man har gjort éen gang.

At skabe et netværk som forbruger, som bestiller, som køber, som handler om og om igen - måned efter måned - år efter år...

Her handler det endnu mere om at finde et "køretøj" - et produkt - en produktkategori, som har høj omsætningsværdi og som kan skabe en emotionel tilknytning...

Monavie er nu på vej ind i EU og meget snart på vej ind i Skandinavien - hvilket betyder nogle spændende muligheder for at være med til at skabe hele grundlaget for Monavie i Danmark.... fra start! - Det er osse her de største udfordringer er - men osse de udfordringer der lønner sig allerbedst på den lange bane.

Der findes massevis af andre muligheder på markedet - endda rigtig gode muligheder - men det er vores helt klare vurdering, at en af de muligheder hvor potentialet og vækstmulighederne er allerstørst ganske enkelt er Monavie.

Vores vurdering baseres samtidig på fakta - for det sjove ved fakta er, at de er så fantastisk sammenlignelige og så fantastisk entydigt klare:

* Nr. 1 fødevare/drikkevare i USA
* Nr. 1 hurtigst voksende selskab i Utah
* Det hurtigste selskab nogensinde til at nå 1 milliard dollars i omsætning
* Ernst & Young Pris: Årets iværksætter
* 2,5 mia dollars i omsætning INDEN starten her i Europa
* Mere end 1,2 mia dollars udbetalt i bonus INDEN starten i Europa

Direct Selling News (medie for Direkte Salg branchen) har Monavie på Top 100 som nummer 17 - Monavie er grundlagt i 2005 - og netop den "Globale Top 100", som Direct Selling News har sammensat er fakta der taler for sig:

http://www.directsellingnews.com/index.php/site/entries_archive_display/global_100_the_top_direct_selling_companies_in_the_world

Du kender måske nogle af selskaberne på listen - og du kender måske nogle andre forretningsmuligheder, som er på vej ind i Europa og måske endda endnu mere præcist: På vej ind i Danmark.... se om du kan finde dem på listen - og se hvor de ligger ;-)

Vi har fuldt Monavie gennem 2 år og har gjort vores forarbejde - vi har været i USA flere gange, i Polen, England og Tyskland: Og vi har haft det skide skægt!

Links:
Monavie - officielle website
Monavie Media Center - nyheder, branding, video
Se "Black Diamond Documentaries" - videoer med succesfulde distributører
Videoserie - introduktion til Monavie

No comments: