Sunday, February 13, 2011

Din Facebook fanside kan være usynlig


Denne information er vigtig for alle der bruger Facebook – både i privat og i forretningsmæssig sammenhæng (fansider/firmasider).

Direkte link til indlægget på Facebook om din usynlighed, klik her

Har du bemærket, at siden Facebook skiftede udseende og opsætning, så får du i din nyhedsfeed oftest opdateringer og nyheder fra den samme gruppe af dine Facebook venner?

Har du bemærket, at kommentarer og ”I like” på dine egne opdateringer, uploads, links m.m. synes at komme fra den samme lille gruppe af dine Facebook venner...?


Det skyldes, at der i de nye Facebook ændringer er forvalgt en indstilling som gør, at der kun vises nyheder/indlæg/poster fra dem du har mest kontakt til/oftest har kontakt til på Facebook. Specielt er indstillingen baseret på dem du havde mest kontakt til - lige op tidspunktet for de nye ændringer...

Du går med andre ord glip af interaktion med de mange Facebook venner som ikke er ONLINE så ofte som du er. Du er med andre ord ”usynlig” for dem - og de er usynlige i forhold til dig.

Derfor vigtigt, at du nederst på siden med nyhedsoversigten over poster fra dine venner, klikker på ”Rediger indstillinger”, herefter vælger du ”Vis opslag fra: 'Alle dine venner og sider'”.

Denne information er især vigtig for alle jer med fansider/firmasider, da flere af de indlæg/billeder/poster/tilbud I har delt via jeres fansider, rent faktisk ikke er set af alle dem der potentielt har adgang til nyheder fra dine fansider.

Direkte link til indlægget på Facebook om din usynlighed, klik her

Lasse Burholt
Facebook-addict ;-)

No comments: