Wednesday, August 08, 2007

Network Marketing er et mindset

Network Marketing er mere end bare en forretning eller et produkt. Det er en livsstil - og vigtigst af alt: Et mindset, en måde du tænker på.

Der er faktisk tre typer Networkers (MLM´er). Det er spillere, publikum og cheerleaders.

Spillerne (the players) er de som er "committed" til succes. De øver hver dag og spiller hårdt. De er fokuserede og forberedte. De har altid øjnene på bolden - og er holdspillere. De har et fælles mål om at vinde.

Publikummet er de som elsker spillet - men ser det på afstand. De vil gerne spille, men er bange for at "komme til skade" - de klynger sig til hinanden og flytter sig kun fra deres sæde, hvis der absolut ikke er nogen anden udvej, når bolden kommer flyvende direkte mod dem - og de ønsker at undgå den!

Cheerleaderne står et sted mellem spillerne og publikum; de bærer holdets farver - hepper på spillerne og er med til hver eneste kamp og hver eneste event. De mingler med spillerne, de er en del af holdet - men de deler aldrig goderne. Cheerleaderne er altid lige ved spillet - men beslutter sig for aldrig at træde ind på banen.

Var du en SPILLER, en PUBLIKUM´er eller en CHEERLEADER idag?

Jeg skriver "idag" - for hver dag tager vi en beslutning. En beslutning om hvad vil vil - og hvordan - men lige så meget tager vi en beslutning om hvem vi er.

Hvis du var en af dem på lægterne idag betyder det ikke, at du bliver siddende der imorgen. Det handler blot at ændre din indstilling, dit mindset.

Det er vigtigt hvordan du ser fremtiden, ikke fortiden.

Hvis ikke du er en "player" - så tag en beslutning om at blive det. Skriv ordene "Jeg er en SPILLER" på et stykke papir - og sæt det på din opslagstavle (eller dit spejl; så hver morgen når du kigger dig i spejlet - så tag en beslutning om at deltage i spillet!).

Lasse Burholt

1 comment:

Lasse Storgaard said...

What a load of BS.