Saturday, March 11, 2006

Tahitian Noni Juice og konkurrenterne



Tahitian Noni Juice er faktisk markedsledende i mere end en forstand; alle nye produkter på markedet indenfor vores kategori (Healthy Beverages) bruger faktisk TNI/TNJ som målestok for hvor stort et marked vi arbejder i.

Tahitian Noni Juice var den første noni juice på verdensmarkedet – og faktisk den første af sin slags; "healthy beverage" eller helsedrik.

Siden da er mange forskellige produkter kommet på markedet – nogle meget interessante produkter – og en række uinteressante produkter – men fælles for dem alle: De har set hvor "healthy beverages"-industrien er på vej hen – og de har kigget Tahitian Noni i kortene, ganske enkelt fordi vi har været med til at skabe en hel industri; lagt det absolutte fundament for alle som følger efter. Faktisk er det interessant at skrive sig bag øret, at de "interessante konkurrenter" heller ikke ligger skjul på at de følger i vores fodspor.

Kender du de andre produkter på markedet? Lad os tage en hurtig kigger på de produkter som gør sig mest bemærket (i slipstrømmen på Tahitian Noni):

Mangosteen Juice fra selskabet Xango: Ledelsen og grundlæggerne af Xango er faktisk Kelly Olsens tidligere fortrolige ansatte (eks. Morton-brødrene) – og det ses tydeligt: Hele deres grundlag, forretningidé hviler på Tahitian Noni´s oprindelig og succesfulde koncept.

Xango var de første med Mangosten juice – og er markedsledende indenfor juice på mangosten frugten.

Himalayan Goji Juice har ikke rigtigt slået igennem i Europa – og hvor store de er – er faktisk ikke så let at "gennemskue". Men Goji er ikke en "farlig" konkurrent, snarere tværtimod. Men de findes.

Og... tre knap så kendte "juice-produkter: Limu Juice (baseret på "tang"), Fruta Vida Brazilian Rainforest og Tunguska Blast fra Sibirien. Disse tre produkter findes endnu ikke i Europa. Tunguska promoter sig med en "rigtig historie fra de varme lande" (som vi siger i Danmark, om "lidt for gode" historier) - samtidig giver de urigtige (og undlader at nævne rigtige) oplysninger om både Tahitian Noni Juice og Xango Juice i deres "Competitor comparisons"... og det er bare ikke god stil! - Amatører!

Fruta Vida kommer heller ikke til at slå igennem. Limu har forsøgt sig i Danmark, men det faldt til jorden igen.

Udover alle disse produkter findes alle mulige "kopi-produkter" i USA; kopier af noni-juice og af mangosteen-juice – samt en række kopier af Forever Livings Aloe Gel (juice).

I denne gennemgang har jeg med vilje ikke nævnt Enliven, som ganske aggressivt markedsfører sig i Skandinavien; men det skyldes at deres noni juice er et vaskeægte kopi-produkt; et produkt som Enlivens egne forhandlere heller ikke har så meget fidus til (de ved godt hvilken noni juice der er nummer 1!), istedet ligger deres vægt på ekstrakt produktet Nitro FX. Angiveligt skulle det virke 50 gange bedre end Tahitian Noni Juice på "nitric oxide" effekten... hvorvidt det er rigtigt kan jeg ikke udtale mig om eller vurdere, MEN generelt virker Nitro FX slet ikke på samme måde som Tahitian Noni Juice, idet jeg har evalueret produktet og er ekstrem bevidst om effekten af TNJ, eftersom jeg har brugt den i flere år.

Desværre tror mange fejlagtigt at Nitro FX virker 50 gange bedre end Tahitian Noni Juice – men det gør det ikke! Overhovedet ikke! - det er en misforståelse (med vilje selvfølgelig!) - en rigtig "historie fra de varme lande" ;-)

Link til Tahitian Noni Juice i Danmark

No comments: